5. avg 2025 11:32
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš z
mesom
kristalka s paradižnikom
slive, nektarine
5. avg 2025 11:32
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš z
mesom
kristalka s paradižnikom
slive, nektarine
5. avg 2025 20:35
Rižota iz svinjine in vrtne zelenjave, stročji fižol v solati. Kava
5. avg 2025 21:17
Jaz že nekaj mesecev kuham po obrokih. Za moža nekaj enostavnega, kakšna zelenjava z bulgurjem, kromirjem, testeninami, tu in tam kak dober zrezek. Je ko pride iz službe, okoli 16h.
V glavnem pa kuham za sina, je okoli 13h ki je po štirih mesecih bolnišnice (od novembra do marca) in šestih tednih rehabilitacije v Soči od aprila dalje še vedno v domači oskrbi in na terapijah. Kuham po navodilih, da se povrne mišična masa in se organizem vsaj skuša vzpostaiti v nekdanje stanje.
Ker je priporočljivo tudi rdeče meso, sem te dni naredila zrezek iz mesa mladega bika, premazan z gorčico, potem pa pršut, kapre, slani fileji in potreseno s parmezanom, zrolano, in potem počasi pečeno oziroma bolj dušeno v omaki iz šalotke, korenja in timijana (pa sol in poper seveda). Pa kak biftek na toastu in obložen z jajcem na oko je bil nedavo. V glavnem mu izpoljnujem želje. Po vsem, kar je prestal in mi z njim je ni stvari, ki je ne bi naredila zanj.

5. avg 2025 22:25
Mame smo take.
6. avg 2025 9:32
Mamamia![]()
![]()
vse, kar delamo dobro, z ljubeznijo in srcem, se vedno na nek način z dobrim povrne, z uspehom. Od srca želim to tudi tebi, tvojem sinu! Povezana družina zmore vse! Drži se!
6. avg 2025 12:41
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
![]()
polpeti
domač paradižnik-od dobre sosede, v solati
nektarine
7. avg 2025 7:17
Včeraj: ričet in kobariški štruklji
Danes: svinjski zrezek s peperonato in paradižnikova solata
7. avg 2025 12:31
![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavni riž;
stročji fižol, rdeča paprika, por, ![]()
pečena
stegna
![]()
in paradižnikova solata
domače ![]()
![]()
, slive, nektarine
7. avg 2025 14:14
Te dni se jedlo brzinsko...

8. avg 2025 11:14
Sreda, zelenjavna enolončnica s cmočki iz mletega mesa, marelični zavitek, kava
Četrtek, pohan piščanec, pečen krompir z bučkami, kumare v solati, sladoled, kava
Petek, pečen brancin, blitva s krompirjem,solata, kava, domači linški piškoti-spekla včeraj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Burger s Kraljevo fit štručko