Včeraj smo tudi mi imeli kosilo zaradi kidanja iz zaloge in sicer segedin in ričet, kar je kdo hotel.
Včeraj smo tudi mi imeli kosilo zaradi kidanja iz zaloge in sicer segedin in ričet, kar je kdo hotel.
Tudi mi včeraj nekaj na hitro, pa za pogret pred in po kidanju ❄️❄️❄️
Krompirjev golaž, palačinke:

Danes kosilo na poti.
Torek:
Pražena jetrca, polenta, zelena solata; miške

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: kuhana, prekajena
krača
tenstano kislo ![]()
v kosih ![]()
![]()
![]()
klementine
Tole sem zadnjic izumila kot prilogo k lososu, bilo je super.
Cebula, buca, napolnjena s cesnom in chilijevimi kosmici, krompir in koleraba + mexican spice mix, finocchio (samo z olivnim oljem).

Danes goveja juha z rezanci, za sina z zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke

| proxima je napisal/a: |
|
Tole sem zadnjic izumila kot prilogo k lososu, bilo je super. Cebula, buca, napolnjena s cesnom in chilijevimi kosmici, krompir in koleraba + mexican spice mix, finocchio (samo z olivnim oljem).
|
Dobro si tole izumila! Samo nekaj pekočega odvzamem
Je janež tudi pečen?
Sreda:
"Resti" krompir, sv.ribica s šampinjoni; zeljnato zelena solata

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: mesne polpete
pire ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rdeč radič, tržaški radič, endivija, štrucar radič s ![]()
klementine
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 25. jan 2023 16:14
@misizmoke: tudi, pekac je slikan pred peko.
Krompir in koleraba sta se prej kuhala 7 minut v slanem kropu, buca s cesnom je surova, prav tako janez, vse skupaj sem pokapljala z olivcem in dala pec 15 min samo zelenjavo, potem sem pa porinila v pecico se pekac z lososom in vklopila ventilator, da se je peklo v dveh nivojih se 20 minut, in je bilo oboje ravno prav.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Bovla po kitajsko