Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj pečeni piščančji kosi, kos sv.ribice, pečen krompir s korenjem, kuhana zelenjava, mešana solata z jajci

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
- kokošja juha z rezanci, porov zavitek s skuto, zelena solata, rdeča pesa - piščančja rižota z brokolijem, motovilec, rdeča pesa
NENA58

Danes:    ričet , s prekajenimi rebrci

domač

kupljena

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes: goveja juha z zlatimi kroglicami, tenstan (pražen) krompir, meso iz juhe, zeljna solata s fižolom.

Tako enostavno kuhanje, da mi ostane več časa za na sonce.

Katrin11

Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 14. feb 2019 11:04

Danes sva sla v tursko restavracijo :)

DormChef

Meso po dunajsko, pražen krompir, paradižnikova solata, domač motovilec z zeljno solato in jajcem in malo sladkanja..

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. feb 2019 08:49

Mi pa včeraj gratinirane torteline in paradižnikovo solato. Za sladico pa nam je prijateljica dostavila najboljše krofe - je rekla, da nas mora pocrklajt za valentinovo...

Lotti

Dunajc je bil in bo ostal zame najboljša mesna jed. Avstrijci ga strežejo s krompirjevo solato. No, večina vas se bo smejala, da tega nisem vedela. Ampak bolje pozno kot nikoli, a ne? Meni je s tenstanim krompirjem super, včasih tudi s pomfrijem, a zmeraj manj.

Tudi danes bomo imeli kosilo, svinjski zrezki v omaki, malo eksperimentiranja in je dobro in malo drugače. Zraven gre lepo polenta in fižolova solata.

Čudoviti dnevi so, zato vsem želim, da užijete čimveč sončka, telo bo hvaležno za D vitamin!  

naor

Paradižnikova omaka s svedrčki za sina in hči, zame paradižnikova omaka z riževimi rezanci in gamberi, za moža ratatuj omaka s pirinimi špageti, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. feb 2019 17:20

kislo zelje in pečenice

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti