Včeraj sin pohančke in pomfri, jaz popečene piščančje trakce z beluši in regratovo solato, mož goveje trakce v omaki s kruhovo rolado in mešano solato.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. apr 2018 08:58
Včeraj sin pohančke in pomfri, jaz popečene piščančje trakce z beluši in regratovo solato, mož goveje trakce v omaki s kruhovo rolado in mešano solato.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. apr 2018 08:58
![]()
![]()
![]()
Danes:
golaž
polenta
regrat s ![]()
![]()
Danes popečena svinjska ribica, pišč.file, zame file orade, šparglji, popečene krompirjeve rezine, stročji fižol v solati.
Četrtek:
![]()
Goveje meso pripravljeno kot golaž, dodan rdeči fižol in vodni žličniki; radič s krompirjem

Pozdravček!
danes popolnoma enako, kot pri Mopsiki ![]()

Pri nas pa je bila danes porova kremna juha in skutine palačinke. Za izbirčneže pa še palačinke z marmelado...
Bilo je odlično...
![]()
![]()
![]()
Danes: mož in sin-ostanki
golaž in polenta
jaz-bolonjska omaka, pire ![]()
![]()
kristalka, motovilec in rdeč radič
zame, sesekljan paradižnik v solati
Danes za moja dva fižolova juha, kranjska klobasa, domač kruh in palačinke.

Zame kokošja juha, popečeni gamberi, regrat.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. apr 2018 11:40
danes orada in krompir iz pečice, špinača s česnom

takole pa potem izgleda krožnik s filirano ribo za gospodiča, ki ne sme videti kosti ![]()

Shari, tudi pri nas dva uživata v fileju brez kosti.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Goveji golaž iz pečice