Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj piščančja obara s knedeljčki.

Danes sarme in kruh.

NutellomAnka

Danes pizza Margerita iz Hofra z domačimi dodatki, jutri kremna juha iz jurčkov,  blitva s krompirjem, pinjolami in česnom, orade, mešana solata.

malaga

Danes:     obara 

z vodnimi žličniki

zabeljeni ajdovi žganci

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Petek:                                      

Goveja juhica (od včeraj); ravioli na drobtinah; solata (štrucar, rdeči radič, fižol, govedina iz juhe)

Pozdravček!

Opala, čel teden sem tule manjkala.

Danes: rizi bizi, naravni sv. zrezki, zeljna solata, še malo jogurtove strjenke.

Balenka

Za moje meso po dunajsko, zame file postrvi zlatovščice z mandlji, pražen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes piščančji fileji po dunajsko, pomfri iz pečice, na pari kuhan brokoli, mešana solata

Fižolova juha, zelena rižota z verzoto (listni ohrovt), ocvrt piščanec, solata kristalka s fižolom in paradižnikovimi kockami, jabolko

Za verzoto (listni ohrovt) kakšno leto nazaj še slišala nisem, zanimiv okus in lepo zgleda zelena rižota na krožniku.   

Katrin11

Danes:    jota iz zaloge

domač 

beljakovo pecivo

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sobota:                                     

Pečene perutničke, dušena paprika in malancani, ščipanci, rdeča pesa

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti