| Trixi je napisal/a: |
|
Zanimivo... Hihi, jeger je klobasa... Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2017 21:22 |
, ja, uradno se ji je reklo lovska klobasa, predvidevam, da je zato jeger.
lp
| Trixi je napisal/a: |
|
Zanimivo... Hihi, jeger je klobasa... Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2017 21:22 |
, ja, uradno se ji je reklo lovska klobasa, predvidevam, da je zato jeger.
lp
Mi2 pečene hrenovke, noter malce sira in pečeno jajce na oko.Mož to obužuje, pa naj mu bo.![]()
Torek:
![]()

Pozdravček!
| dari je napisal/a: |
|
Mi2 pečene hrenovke, noter malce sira in pečeno jajce na oko.Mož to obužuje, pa naj mu bo ni pa zdravo.
dari
|
Super tudi meni je všeč tale malica... Ka pa kaj bolj zdravega ima kdo kakšen predlog oz. kdo kaj napiše kaj je danes jedel, da bi js potem jutri :)
Ups, nisem videla prej, ja jeger je pri nas navadna ali lovska klobasa. Sosedi so v soboto kurili dračje (odpadle veje) in na koncu vedno spečejo jeger v žerjavici, včasih tudi krompir. Tokrat ![]()
![]()
, ni bilo, ker se jim je mudilo v Dobovo na fašjenk, kjer je bila povorka številnih mask iz Slovenije in zamejstva.
Jeger je soseda zavila v alufolijo in jo spekla enih 10 minut v žerjavici. ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pa : pohan piščanec in solata (vsak po svoje).
danes piščančji fileji v gorčični omaki, pozabljen kruh pečen v pekaču za muffine in motovilec v solati
Včeraj: pica, proti večeru pa gozleme z jabolki in cimetom in z malinovo marmelado.
Danes: zelenjavna juhica za bolnike, testenine s paradižnikovo omako. Pozneje sadna solata.
Danes: boranija, kuhan krompir, solata
Danes bom
pustila pri miru- mož me je povabil v kitajsko restavracijo. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha s pirinimi
, meso iz juhe,
tenstan
, mehka solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Sendviči iz ajdovih rogljičkov