Torek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Torek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes vsiljen post ob kamiličnem čaju ![]()
Ostali pa goveje zrezke v omaki (še dobro, da sem jih pripravila že včeraj) in rizibizi (pripravil mož) ter rdeča pesa.
Nadinka, upam, da ti ni škodila kakšna pijača po sarmah... Moja hči je enkrat ob sarmah pila grozdni sok, katastrofa
.
Hitro se pozdravi![]()
Hvala Trixi. Po moje je bil kriv ostanek francoske, ki sem ga zmazala včeraj zvečer ali pa je na pohodu trebušna viroza ![]()
Danes: porova juha,s trakci
fileja,
korencka ter gomoljne zelene zacinjena z zafranikom, malo zgoscena z nudelcki Grande proizvod Zito,Smartinska Lj? Tako pise na vrecki.
Danes: govedina s porom in papriko, testenine, solata
danes pica s pršutom
Jaz: kamilični čaj in prepečenec ![]()
Ostali: kulinarična mojstrovina - pica iz zamrzovalnika (tistega trgovinskega) ![]()
Nadinka, potem pa si sigurno staknila virus... Tudi jaz sem še vedno z bolečim grlom in brez apetita- čaj, juha...Še za kuhanje nimam volje.
Mojima dvema bom popekla zrezke, zraven bodo njoki, brokoli in mešana solata- zelena, radič in motovilec
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
ričet s prekajenim
mesom
domač![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom