Danes goveja juha z rezanci, zame lososovo nabodalo z gamberi, za moža filana paprika iz zaloge, mešana solata z regratom
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes goveja juha z rezanci, zame lososovo nabodalo z gamberi, za moža filana paprika iz zaloge, mešana solata z regratom
Kar se v gužvi uspelo fotkat... ![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes: piščančji zrezki, mladi pečen krompir, brokoli, mešana solata, babična dobrota

![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki
obare,
pečenka, prazen
, endivija in rdeč radič s
.
![]()
mopsika
Goveja juha z nudli, pire krompir, grahova omaka, govedina iz juha, strudelj ![]()
![]()
Danes pri nas : regrat s krompirjem in jajci zame, nič drugega si ne želim, njam, njam
Ostali pa se bodo morali zadovoljiti z : bučno juho z ingverjem in popečenimi krušnimi kockami, polpeti, njoki z drobtinicami, radič s fižolom v solati, kompot.
Jaz pa grem nad r
eeeegrat! Kako je to dobra pomladanska solata!
Včeraj: juha iz hrbtovne z rezanci in korenčkom, pražen krompir, sv. pečenka, zelena solata.
Danes: enaka juha kot včeraj, pražen krompir, pečen piščanec, regrat.
BalenkaNedelja:
![]()

Pozdravček!
Včeraj goveja juha, meso iz juhe, tenstan krompir, motovilec in radič v solati
Danes goveja juha, piščančji zrezki v gobovi omaki, kodrani rezanci, motovilec in radič v solati,
malo
za poobedek ![]()
![]()
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen krompir, telečji medaljon in piščančja medaljona v gobovi omaki s sirom, regrat
Spekla sem dve tortici - čokoladno z jagodno kremo, jagodami ter čokoladno kremo in vanilijevo torto z jagodno kremo, jagodami, smetano, čokoladno kremo....dovolj za par dni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)