V petek sem skuhala golaž in polento. Danes pa smo jedli juho, pečenega piščanca, pečen krompir, popraženo zelje in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Nacho čips gostija
V petek sem skuhala golaž in polento. Danes pa smo jedli juho, pečenega piščanca, pečen krompir, popraženo zelje in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Zdrobova juha s porom in koenčkom, preostenek francoske solate, krompirjeva solata, kranjska klobasa, mesni polpet, za najmlajšega pa svedrčki s paradižňikovo omako.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki rdečega
in mlincev, pražen
, pečena sv. vratina
, zelen in rdeč radič,
motovilec, endivija, kokosova
.
![]()
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Danes: goveja juhica s knedelčki, široki rezanci v smetanovi omaki s šampinjoni, doma vložena rdeča pesa, ki je letos končno!!! ravno prav kisla in zelo okusna
Čokoladni puding
Jutri: ![]()
![]()
rižota, mešanica radiča s fižolom
Pomarančni kolač
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ossi
Sporočilo je spremenil(a) Ossi dne 09.nov 2015 14:52
Danes za kosilo mesni ragu, spageti, parmezan, endivja in palacinke z nutelo![]()
![]()
![]()
Golaža je za dva dni
enkrat s kruhom, drugič s peresniki, obakrat bosta poleg še radič in teran![]()
lp
mzm![]()
![]()
![]()
Danes:
makaronflajš, zelen in rdeč radič, endivija, motovilec s fožolom.
![]()
Jota s kranjsko klobaso, kruh za fanta. Od včeraj imam še paradižnikovo omako- hči jo bo s svedrčki, jaz pa s škampi, zraven pa zeleno solata in motovilec.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTorek:
![]()
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Burito palačinke z lososom