danes: goveja juha, dušeno zelje, klobasa,krompir v kosih, radič
jutri: goveji golaž, njoki, solata
marju
danes: goveja juha, dušeno zelje, klobasa,krompir v kosih, radič
jutri: goveji golaž, njoki, solata
marju
[citat=--naor--]
Lepo tortico si naredila! ![]()
![]()
Havala, po želji naše slavljenke je mogla bit roza.
Danes: mesni polpeti, makaroni, bučke v omaki, stročji fižol v solati (zadni iz vrta), piškoti z arašidi
breskva
Danes: tofujevi polpeti s porom, korenčkom in sezamom, radič v solati, za sladico pa indijančki (samo za tiste, ki niso na dieti :P)
Jutri: pečene piščančje krače, sladki krompir v pečici, solata
Ninja24Trixi, ne vem, če to še velja:
Za dežjem vedno sonce posije, Jaz verjamem.....![]()
![]()
![]()
Danes za kosilo:
krvavica in ohrovt s krompirjem, pol pa en zelo zdrav sadni smuti, moj termitek me posluša, čeprav me pri mojih vzgojnih receptih zadnje čase tako zelo čukasto gleda ![]()
![]()
Moram vas vse pohvaliti, take lepe slikce objavljate, da jih je veselje gledati. Me zanima, če je Vanja vidla tole krvavico, se ji sline tako cedijo kot meni.![]()
![]()
| Ninja24 je napisal/a: |
Danes: tofujevi polpeti s porom, korenčkom in sezamom, radič v solati, za sladico pa indijančki (samo za tiste, ki niso na dieti :P) Jutri: pečene piščančje krače, sladki krompir v pečici, solata
|
je še kaj ostalo, izgleda omamno... Recept ?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTrixi vse so zmazali, očitno je bilo užitno....no dva si je moj shranil za današnjo sladico ;).
Ninja24
Dragička, pozdravljeni,
prosim vas za recept za tole ohrovtovo enolončnico, ker imam doma ohrovtovo glavo, pa sem se spomnila, da jo je treba porabiti.
hvala,
anajana
Pri nas bo danes telečja obara in masleni rogljički z nutelo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včer pa po opravljeni uspešni misiji "TV", malo razvajanja in kosilo z glavno jedjo v obliki slasten mesne lazanje. A ni mankal niti cuker.
Žametne tortice s svežim pehtranom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Princeske