Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: puranji zvitki s suhim paradižnikom v omaki z papriko, riž, stročji fižol v solati

breskva

pizza

Balenka

Včeraj razvajanje pri babici: goveja juha z rezanci, gov. zrezki z jurčki, krompirjevi polpeti s sirom, korenček na maslu in radič s krompirjem

Za sladico pa je bila jabolčna krostata in 

Bilo je božansko!!!

Po kosilu smo obirali  in 

Danes je bila polnjena paprika in , enako bo jutri, le da bo priloga pire in radič (jaz ne morem brez solate dolgo)

Ossi

Bravo babicaSe mi je kar milo storilo ob spominu na mojo,zal ze pokojno babico ter

njeno razvajanje in ljubezen.

mopsika

Gosta juha iz črnega fižola in zelen leče, z dodatkom krompirja, malo paradižnika, začinjeno s kuminom in ingverjem

mamamia

Golaž, polenta, zelena solata z vrta, kruh

Za sladico skutin zavitek. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi,ali medve gledava ena drugi na stedilnik,kajti,tudi pri nas danes,  Goveji golaz,polenta,endivija

Pece se marmeladnaIz krhkega testa,bozansko disi

mopsika

Moj dragi "upokojeni" gobar se je danes vrnil s tržnice z dvema prekrasnima jurčkoma in kosilo je bilo jurčki z jajci. Božansko.

naor

Mineštra s čičeriko, grahom, ješprenjem in zelenjavo z vrta. Za posladek torta.

RadaJem

Včeraj: juha, pečene bedre, riž, kumarična omaka in solata.

Danes nam je tašča pripravila pasulj. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti