Mišzmoko, kako čudovita slika in dobra hrana
.
Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, rižev puding z vanilijo
breskvaMišzmoko, kako čudovita slika in dobra hrana
.
Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, rižev puding z vanilijo
breskvaAjdovi štruklji z orehi in borovničevi cmoki - oboje domače izdelave ![]()
Mišzmoke - tvoje slikice so čudovite. Hrana pa še bolj!
Danes pri nas: pizze iz pizzerije in sestavljena domača solata(endivja, češnjevci, koruza, jajce, parmezan, provansalski preliv)
Obup od hrane te dni ![]()
![]()
Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce ![]()
Sebe in še nekoga prepričal, a tretja oseba, ki ni ljubiteljica govejih vampov je pa bilo malo težje....
GOVEJI VAMPI S PESTOM
Juha iz stočjega fižola, korenčka, cvetače in še kake pol maminega vrta, palačinke s skuto.
Pipi MajSe še kuha:
Piščančji tunel, cvetača z drobtinicami, mešani radič s krompirjem.
Jota, kranjska klobasa, kruh.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes umešani jajci s paprikama, paradižnik, za večerjo pa krožnik zdušenega kislega zelja, še od včeraj :)
"Sam da je sladk pa kofe!"| kitchenwithblas je napisal/a: |
Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce
|
Jooooj vampi!!!! Vampe obožujem :) si jih pa na žalost zelo redko naredim, ker fantu res ekstra smrdijo, tako da izkoristim kako soboto ko dela ;) njammmm.. tudi tole bo prišlo na vrsto :)
"Sam da je sladk pa kofe!"Danes: špageti, mesna omaka z grahom, mešana solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Bruschette s paradižnikom in kumarami