Danes kuham telečjo obaro. Mi2 bova imela kosilo takoj, ko bo kuhana, ostali prijavljeni jedci, bodo pa menda vsak po svoje kapljali...zraven bodo tisti super fini koruzni hlebčki iz Hofer-ja ![]()

Odlično hitro kosilo
Danes kuham telečjo obaro. Mi2 bova imela kosilo takoj, ko bo kuhana, ostali prijavljeni jedci, bodo pa menda vsak po svoje kapljali...zraven bodo tisti super fini koruzni hlebčki iz Hofer-ja ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki boranje,
kranjske klobase, kumarična solata
,
, breskve.
Delam drugo rundo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
paradižnikovih shrankov-10kg, prva runda iz 12 kg je bila narejena včeraj.
Imajo ga v Mercatorju-slovenskega, samo 0,47 centov. Res je lep in kvaliteten![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tburger, po napovedih je danes zadnji vroč dan, nad 35 st., drugi teden pa ![]()
, temp. 25 st.
![]()
mopsika
včeraj: makaroni z bolonjsko omako, solata ( paradižnik, kumarice, paprike), sadje, voda,
danes: pečene sardelce, blitva, stročji fižol. sladoled
Jutri: piknik ( čevapčiči, vratovina, hrenovke, bučke......), paradižnikova solata, breskova pogača, borovničev zavitek
marju
| shari2007 je napisal/a: |
danes domača pica z veliko sveže bazilike. Sem jo hotela narediti s svežo paradižnikovo omako, ampak sem vmes pozabila nanjo in jo zažgala |
Oh shari2007 to pa res ni nič tazga.....
Se zgodi... Men se že zgodil zarad istega razloga, dal krompir kuhat, na koncu bil pa k žerjavica.... ![]()
| kitchenwithblas je napisal/a: | ||
Oh shari2007 to pa res ni nič tazga.....
|
Z leti pride teta Roza
. Kaj čmo!
Danes kosilo pri naših, pečen piščanec, pečen krompir, zeljna solata in solata iz stročjega fižola. Se je tako ulilo kmalu po kosilu, da sva letela domov, ker sem imela strešno okno odprto. Ko sva prišla domov, sem videla, da sem ga že zaprla (pa sploh ne vem kdaj) . No, vsaj poplave nimam, če sem že tako sklerozna. ![]()
Aja, še na pari dušena zelenjava je bila, brokoli, cvetača in grah. ![]()
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 14. 2015 20:46
Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, mešana solata
breskvaMidva pa ocvrte sardelce in endivjo s krompirje. Odlična, krka solata.
![]()
Rižota z jurčki in smetano, pečene rezine buče, pečen sir, solata.
Včer pa spet mal morskih okusov in seveda ni manjkala niti preprosta in okusna sladica ![]()
NADEVANA HOKAIDO BUČA naslada za... PEČENA SKUTINA TORTA
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, lahka breskova pita, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko