Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Piščančja obara, glede na vreme paše...

testeninca

Danes: pečen krompir v oblicah , pražena zelenjava, zrezki, mešana solata

breskva

Danes: Zelenjavna juha z lisičkami, pečen mladi lrompirček, zelenjavna priloga, zelena solata.

Katrca11

Včeraj: krepka ohrovtova enolončnica. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Torek:                

Panirane perutničke (samo srednji del), dušene bučke s korenčkom, mešana solata

Pozdravček!

Danes goveja juha z rezanci, golaž iz zaloge, polenta, zelena solata, za nekatere borovnice s sladkorjem, za druge orehova potica iz zaloge

Zame omaka iz bučk in paradižnika  ( sem jo včeraj naredila za ozimnico, ko tako bujno rastejo) s kozicami in polento, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kaj smo jedli ?

Vsak dan govejo juho, mal drugače zakuhano, v hribih je vse tako dobro, drugače zelo, kot v dolini...

Krompir iz naše gorske špajze...en dan sladek, drug dan grenak, ampak, ker je to treba porabit, da se nič stran ne meče, je vsak dan bil neizmerno dober, v to sem jih prepričala in verjeli so mi... jebela, ne vem, če mi še bo kdaj to uspelo !!!! ...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Sporočilo je spremenil(a) babka1951 dne 28. 2015 15:16

Danes:  polnjene paprike,      pire,     kristalka,     breskve.

mopsika

krompir v kosih. stročji fižol in fižol v zrnju (mix) zabeljen z ocvirki,

sv. pečenka,

kumarična solata in paradižnikova solata,

marelični cmoki z breskovo omako

Balenka

Danes narastek iz stročjega fižola s sušenimi paradižniki in chedar-jem, pečen puranji zrezek in kumare v solati.

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti