Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj: kitajska restavracija, danes: špinača, pire krompir, pečenice potepinka
Danes: Ajdova kaša na mladi čebuli s slanino Samoborske krmenadlice Zelena solata z mlado čebulo Kozarec vinčka Pozdravček!
Danes: Dušen jasminov riž z zelenjavo in čičeriko Ocvrti sojini polpeti Zelena solata Blanchy
Enolončnica z mletim mesom od mamamie, jagodni cmoki. jade
petek: goveja juha s fritati, ocvrta piščančja jetrca na željo mojih fantov, pečen piščančji file zame in mojega dragega, špinača, pire krompir, solata sobota: gremo na vikend; golaž in kruh pa solata Julija
petak: poriluk kuhana prekajena svinjska vratina sladoled Lidija...
Danes: špageti po bolonjsko (zame z zelenjavno omako) zelena solata muffini za sladokusce (iz baze receptov) Blanchy
sreda: dušen riž, zelenjavna omaka, puranovi zrezki četrtek:za ene piščanec v omaki, makaroni, regrat za druge:čičerikina zelenjavna mineštra petek:za ene njoki z bolonjsko omako, solata zame neoluščen riž z morskimi sadeži, solata Teka
Mini sirovi bureki, solata. jade
včeraj: perutničke na možev način, mlad krompirček, grah danes: goveji zrezki, pire, špinača Ana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti