Sobota:
![]()
Pozdravček!
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Pleskavica, čevapčiči, piščančja nabodala, pečen krompir, ajvar, šobska solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: puranja rolada, kruhova rolada, sirova omaka, mešana solata
breskvaDanes: goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir in zelena solata z rukolo, paradižnikom
jutri: goveja juha, svinjski zrezki v čebulni omaki, žlikrofi, zelena solata in sladoled s smetano in z jagodami
marjuDanes v znamenju smetane: grahova juha, pečene paprike v smetani, pečen piščanjčji file v smetani, pečena polenta, grška solata, domači jagodni sladoled
In še vprašanje glede počutja Ežoja, ker me kar dolgo ni bilo tu gor.
Prijetno nedeljo želim. ![]()
Danes sva na kosilo povabljena, Za nas, ki imamo radi morsko bodo špageti z morskimi sadeži, za tiste druge pa svinjska rebrca s krompirjem in zelenjavo izpod peke in kakšne mešane solatke. Sladico bom prispevala, sem včeraj naredila kokosovo torto ![]()
Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, berivka, češnje, jagode
Zame namesto hrenovke file ribe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| sandrak je napisal/a: |
Danes v znamenju smetane: grahova juha, pečene paprike v smetani, pečen piščanjčji file v smetani, pečena polenta, grška solata, domači jagodni sladoled
In še vprašanje glede počutja Ežoja, ker me kar dolgo ni bilo tu gor.
Prijetno nedeljo želim. |
Jaz večkrat opazim, da je naš Ežoj prisoten z nami, se sam prijavi, ali pa se v njegovem imenu kdo drug, me danes ne zanima več, velikokrat smo spraševali, pisali, kako ga pogrešamo... ko nas je razveseljeval s svojimi prigodami, se je veliko njegovih pristašic oglašalo, danes molčijo...priznam, tudi jaz ga pogrešam... ampak življenje gre dalje, z nami, ali brez nas ...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951babka1951, vem, da je tebi to malce tuje, ampak, obstajajo intimne sfere človekovega življenja, o njihovem razgaljanju odloča le in zgolj taista oseba.
Danes bomo jedli, kaj in kdaj je še uganka![]()
lp
mzm![]()
![]()
![]()
Danes: sv. dunajski zrezki
, pražen krompir
, radič,kristalka,motovilec, jagode,![]()
![]()
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Ajdovi svaljki s kislo repo