Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri naju bo danes kosilo, za vso najino družino:

Telečja obara, jajčna omleta s šparglji, zelena solata s češnjevimi paradižniki, domač zavitek s skuto in jabolki, če bodo pol še kaj želeli, bomo pa tudi našli...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Babka, jaz bi bila danes tudi del tvoje družine!   Midva pa bova danes dokončala že včeraj pripravljen makaronflajš in veliko LL s češnjevimi paradižniki. Navdih za sladki del dneva sem pravkar dobila, kar takoj grem zamesit testo za jabolčni štrudel.

Dober tek vsem in lepo deževno popoldne želim!

naor

Danes: kuhano kislo zelje , žganci, kranjska   , rafaelo pecivo.

mopsika

Sobota:                

Popoldan:      

Pozdravček!

Goveja juha z vlivanci, pečen kos piščanca, kos sv.ribice, beluši z maslom, berivka s fižolom in čičeriko

Sladica- za sladkosnede čokolada, za jutri pa bom prosila  hči, da speče jabolčni štrudelj...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 23. 2015 17:09

Včeraj svinjski zrezki, pečeni na čebuli in pire iz cvetače

danes malo čevapčičev, malo ražnjičev, popečeni šparglji in zeljna solata

Danes: makaroni s tuno in zelena solata s paradižniki

Jutri: Na kosilu nas bo 10 in na željo otrok bo pasulj s suhim mesom in jabolčni štrudelj

marju

Dans za večerjo : Polžki iz lisnateg testa nadeveni z paradiznikovom umakom,hrenovkami in sirom jošta.

meryy

Danes:   pečen piščanček, pečen , kristalka in radič, jagode, rafaelo pecivo.

mopsika

Nedelja:                

Goveja juhica; v sezamu paniran puranji zrezek, pečen krompir, jogurtova omaka s čemažem, zelena solata

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti