Danes: pohan pšanc in solata iz koromača, pomaranč, oliv in čebule
lp
mzmDanes: pohan pšanc in solata iz koromača, pomaranč, oliv in čebule
lp
mzmTole pa moram poizkusiti, namreč čebula in pomaranča skupaj. Pa koromač skoraj vedno pripravljam enako, popečenega za k ribi.Bom napisala, kaj bo komentiral moj človek!![]()
Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha z ješprenjem, rogljički
pecena piscancja bedra in mesana solata....pa se en krof je ostal![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.
|
hehe, tole je mene vzpodbudilo, da se oglasim. Pri meni je....Naorin "ker neki". Malo solate,potem iz lokalne špecerije topla juha za super hladne dni, danes hot dog, goveji, jasno. ![]()
Naor, Sarabande je dal v bazo krasen recept za koromačevo solato. Drugače ga nareži na lističe in dodaj zelenjavnim enolončnicam ali ribjim juham, njam.
Dragička, tvoje sarmice izgledajo fenomenalno. :)
Pri nas je bil pa včeraj restan krompir (no, pražen :), pečen piščanec s konopljino soljo (testiram nov izdelek) in zeljna solata z bučnim oljem. Vse smo pomazali :)
Barbara_Mdanes najboljša kisla repa, pečenice in pa krompir z ocvirki
jutri rizi bizi s piščančjim mesom+ solata
sobota ričet
nedelja juha iz gov.kosti in zelenjave, panirane bedrca, mogoče kus kus in pa solata
cinciDanes pečeni kosi piščanca, mali kos telečjega plečeta, zelenjavni riž, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Četrtek:
![]()
Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajž
zelena solata.
mopsika![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Pure testenine z dimljenim lososom