Danes: zajček v omaki z veliko zelenjave (kar je še je v vrtu
), pečena koruzna polenta, zeljna solatka z radičem.
![]()
Danes: zajček v omaki z veliko zelenjave (kar je še je v vrtu
), pečena koruzna polenta, zeljna solatka z radičem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezenci, pražen krompir
, meso iz juhe, mešana zelena solata, torta.
![]()
mopsika
Včeraj sem naredila božansko čičerikino juho, ki se mi je danes zdela še boljša.Zadnje čase kar naprej kuham in jem peso v solati. Od včeraj je ostalo še polovico jabolčnega potresenca. Mož pa meso na sto in en način poleg ostale ponudbe.
Vsem pošiljam
želim dober tek in lep preostanek dneva!
![]()
naor
Danes : zelenjavna juha, riž, popečna zelenjava

O Babka, temu se pa res reče krača...imenitno izgleda!
Včeraj smo šli malo na sonček tam pod Krvavcem, nato pa se je prileglo kosilo- že od jutra kuhani goveji trakci, zraven pa skutni štruklji na hitro ( lidlovo listnato testo + skuta, k. smetana, en jajček, žlica pš.zdroba, kuhani v plastični foliji drobno prebodeni s šivanko- zelo dobro za takšno hitro varianto), cvetača, ohrovtki z vrta, zelena solata.
Danes je užitek kuhati- imam nove led lučke na trakcu pod omaricami v kuhinji - prekrasna rasvetljava...zato na željo predragega bolognese omaka, testenine, motovilec in zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: goveja juha s polnozrnatimi krekerji
obložena govedina iz juhe
radič s fižolom
lp
mzmmiška, pri nas pa krvavice in kislo zelje (spet
).
danes: pržganka, ameriška solata, pečene klobase, kruh
lp
danica85Danes pasulj iz zaloge in kranjska klobasa za moja dva, zame kaj morskega na hitro.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi"Tuhtam" kaj bi danes jedla?
Verjetno bo kruh namazan s pašteto, zraven umešana jajca in skodelica mešane solate iz Hofer-ja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Brownie Muffins