danes in jutri zelenjavno-piščančja obara, poleg pa danes slivovi cmoki, jutri palačinke s skuto in jabolki
lp
danica85danes in jutri zelenjavno-piščančja obara, poleg pa danes slivovi cmoki, jutri palačinke s skuto in jabolki
lp
danica85Včeraj jesenska juha iz hokaido buče z dodatkom čilijevih kosmičev
.
Danes telečji zrezki s popečeno drugo polovico hokaido buče in radič v solati. Za mojega pa še mini tortica v skledici iz ostankov biskvita in kreme od včerajšnje torte.
Ninja24| MBrando je napisal/a: |
Včeraj v hribih...prvič po letu 2011. USPEH, yes!
|
In zdaj si šel, uspelo ti je, vem, da boš nadomestil izgubljeno. ![]()
![]()
Ne sračkaj ga s svojimi proteini. V hribih se naroči žgance, zelje, ričet, joto... kislo mleko, če ga še imajo...
drugač pa: Logarski golaž + polenta, to je hrana za izgubljenega popotnika ![]()
Ti malo pamet solim, sem v polsedečem položaju, smejat se ne morem...
Težko je, ko se ta trenutek oziram v nebo, drugo leto pa vem, da se bom neba zopet dotikala ![]()
Včeraj: Girl's night out, razni prigrizki in naj-cheesecake (z irskim kremnim likerjem, domov prišla z receptom). Dragi je poskrbel zase, čistiva zmrzovalnik doma skuhane hrane.
Predvčerajšnjim: Kremna juha iz sladkega krompirja s kokosovim mlekom in svežim koriandrom (je dišalo po Braziliji) in spet ravno za vzorec pokrovač s še malo hrustljavimi bučnimi špageti.

Vanja
Babka, ti kar lepo čiči pa čaki, da se boš pozdravila. Zdaj v hribe ni za hodit, je mraz in dež.
Praviš, da bolj klavrno ješ, a saj bo kmalu bolje. Jaz imam zelo rada krvavice, pa je bila današnja zanič in sem tudi bolj malo uživala. Bo pa jutri bolje, kaj kar bom sama " kreirala", da bo eksplozija okusov.![]()
![]()
Juha, tortilje po mehiško, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: zelenjavna mineštra, polenta na parmezanovi rjuhci, pod jurčkovim kovtrčkom![]()
...in tako dvakrat
Eksplodiralo ni, hvala ve se komu, nič, užitki so pa bili, to pa!
Poobedek: rupurut![]()
lp
mzmPri meni danes: Zelenjavna juha(stebelna zelena, korenček, brstični ohrovt, grah).
Vanja potem pa prosim deli recept za cheesecake še z nami.
VesnuskaDanes: svinjski zrezki s pisano ješprenjevo rižoto, solata
breskvaMiška, lepo si tole pripravila, le to mi ni jasno, zakaj rupurut? Kako mi je všeč ime tele jedi, na rjuhci in pod kovtrčkom!
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Hrustljav piščanec iz pečice