![]()
![]()
![]()
Danes: doma narejeni puranji ražnjiči,riž s korenčkom
in papriko,fižolova in kumarična
solata.
![]()
mopsika
![]()
![]()
![]()
Danes: doma narejeni puranji ražnjiči,riž s korenčkom
in papriko,fižolova in kumarična
solata.
![]()
mopsika
pomfri, pleskavica in priloga (paradižnik, paprika in čebula).
, da o zadahu ne govorim![]()
Juha, mesno-zelenjavna tortilja, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj prvo kosilo po dopustu doma- goveja juha z rezanci, telečji trakci v omaki, zeleňjavni riž, zelena solata
Danes spet goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača, hrenovke, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| katka85 je napisal/a: |
A ker jih ne nalagam? Malo je pomanjkanje časa, malo pa to, da nikakor ne znam lepo pofotografirati hrane :) katka85 |
Za prvo opravičilo sprejeto, drugo pa ne bo šlo skozi![]()
Danes reševanje shiranega
: svinjski kare, pečen krompir
bučke v solati, teran in voda
lp
mzmTako je danes kosilo s slikico
. Losos z bučko (po temle receptu: http://www.marthastewart.com/318914/salmon-and-zucchini-ba - seveda sem šele po prihodu iz trgovine ugotovila, da je zmanjkalo peki papirja
), zraven pa še kuhan in nato v pečici popečen krompir.

katka85
Sporočilo je spremenil(a) katka85 dne 19. 2014 19:15
moj kuhar mi je zakuhal kokošjo juho z rižem, spekel pomfri in naribal kumare, popestril z gemištom ![]()
Po dveh dnevih pobiranja krompirja sem ![]()
Danes: ričet, enostavni sirovi štruklji
breskvaOha yeah, baby! Halibut s kaprami, česnom, timijanom in baziliko z limono v peki papirju. Poleg minimalističem mini krompirček iz pečice. Pred tem zelen fižol v solati. Lubenica za desert.

Vanja
@Katka 85, tole ribo bi morala peči na 220 stopinjah največ 10 minut v peki papirju. Alu folija je OK samo za zelo vroč žar.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Pivski kruh