![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v čebulni in korenčkovi
omaki,riž z grahom,zelena solata,pecivo.
Peče se čubulni
.
mopsika
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 15. 2014 12:02
![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v čebulni in korenčkovi
omaki,riž z grahom,zelena solata,pecivo.
Peče se čubulni
.
mopsika
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 15. 2014 12:02
Danes po dolgem času v domačči kuhinji, goveja juha in skutni štruklji!
tanjajPečena raca (je zmanjkalo račje masti za kuhanje), kifelčar, solata, popoldne skutni žepki z malinami.
SonjaDanes in jutri: čorba iz melancan, paprik in paradižnika, skoraj da ežojevo darilo ![]()
kruh, teran in voda
lp
mzmObstala pri sredi, se mi zdi:
Včasih je vsak izgovor dober, v sredo je bil tale: Life is short. Eat desert first! Sladica že ob 9h zjutraj, neke zelo suhe in božanske baklave moje libanonske sodelavke, polnjene s pinjolami. Jo gnjavim, da mi napiše recept, potem ga bom pa delila. TAke dobrote je treba deliti. Solo večerja: paradižnikova solata z malo feta sira.
Včeraj: Rice and beans, začinjen z neko začimbo, ki sem jo podedovala. Carnitas in salsa verde iz pečenih tomatillosov. Slika pa ni za javnost.
Vanja
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, čokoladni prijatel
breskvaČebulna juha, svinjski kotlet, pire krompir, paradižnikova solata.
dagaŠpinača, pire krompir in jajca na oko.
Sonja![]()
![]()
![]()
Danes: blitva s krompirjem
,pečen brancin
,paradižnikova solata,pecivo.
![]()
mopsika
Včeraj sva hladen dan izkoristila za peko v pečici, tako da je bila za kosilo pica, za sladico improviziran jabolčno hruškov (ne)zavitek, nato pa še domač kruh in žemljice.
katka85Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi