Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ker je bila že danes in je je ogroooomno, bo tudi jutri ječmenova juha z govejim flamom

Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 08. 2014 21:53

Včeraj so bile testenine s tuno, danes pa kranjska klobasa v štručki.

Pipi Maj

Naša današnja, čist razpadla musaka zraven je bila pa še ena zmešana solata pojedlo se je pa vse

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

MBrando je napisal/a:

Z mislimi pri Ežoju...za mene najjači človek tukaj zgoraj. 
Kako mu kaj gre i wonder? Brez njega, hja kako naj povem, je vse izpeto...ne vem....i miss Ežoj very much.

Upam da se vrne in ponovno razsvetli tolele temo oz. KULARIČKO.

Vse dobro, gospod Ežoj!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ej, moj Brando, kaj ga pa sračkaš, vsi ga pogrešamo mu želimo

Hitro dodaj kakšno sliko tvojega kosila, v vsaki sliki, ki jo naložimo, Ežoj ve, da nanj mislimo 

Glavo pokonci, brez slabe energije, ven poglej, poletje je in sonček sije

Juha, popečene pišč. prsi, gobice z jajcem, popečena bučka, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Moje zlato ne vem koliko let imaš,vendar te bom vseeno tikala,želim da veš,da so mi tvoji jedilniki,zelo všeč,predevsem pa uživam v tvojih napotkih za pripravo jedi.Sama jih štejem 60 in še malo,včasih se kuhala za kar veliko družino,ko so bili še živi starši in stari starši.Sedaj ko sva ostala sama z možem in včasih še kakšen vnuk ali vnukinja so mi ideje izpuhtele,zato zelo rada pogledam tvoje zapise in v njih neizmerno uživam.Mnogokrat te kupiram in pripravim dobro kosilo,v katerem vsi uživamo.Želim ti da ostaneš zvesta svojim idejam in z njimi razvajaš svoje najdražje.

mojih6

Tudi jaz že dolgo spremljam "mojezlato"

Meni je tako ljuba deklica, njena kosila, opisana na preprost način se mi vedno vsedejo v srce, pa slikice pogledam pol pa vedno rečem, naj bo tebi in tvoji družinici, sreča še dolgo naklonjena, draga moja deklica

Mojih6, na spletu se vsi tikamo, mladi in mladi po srcu.

naor

Danes:  puranji zrezki v čebulni omaki, zdrobovi cmoki,zelena solata,pecivo-klepetalka.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 09. 2014 13:26

Mojih6 in Babka, hvala vama za tako prijazne misli. Mojih6, jaz sem pa napolnila približno polovico tvojih let.

Najbolj sem vesela, ko lahko skuham okusno kosilo za nas; okusno po naših standardih. Rada gledam moja dva moška, kako z užitkom jesta moje kosilo. Nisem profesionalna kuharica, niti nimam veliko kuharskega znanja, a vse kar pripravim za nas, je pripravljeno z ljubeznijo.

Vsem vam želim vse dobro in vam pošiljam 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti