Dragička, tvoje lepe slike včerajšnjega kosila so krive, da imamo danes tudi mi lazanjo in mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Dragička, tvoje lepe slike včerajšnjega kosila so krive, da imamo danes tudi mi lazanjo in mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: rižev narastek z mandarinami, domači kremast sladoled
breskvasvinjski želodček s krompirjem na kislo
BalenkaVčeraj: juha, ocvrti zrezki, pečen domači kifeljčar, francoska solata
Danes bo tudi nekaj na temo pečenega krompirja.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/pečene reberce, sataraš in čokoladni puding
mamazeljkauf sm mal pozabla napisat kaj smo kuhal...
mel smo pa 13.6. petek pečen krompir, zeleno solato
sob14.6. sma jedla zunaj, mož kalamare in pomfri, mi2 s hčero pa govejo juho z ribano kašo, pire krompir, pražen brokoli in korenje, puranji dunajc, solata
ned 15.6. pišč.juha s knedlčki, tenstan krompir, svinski zrezki v omaki, solata
pon.16.6. nedeljska juha in zrezki, kruh in rdeča pesa
tor.17.6. kuskus solata (kuskus, paradižnik, zelena paprika, bazilika, mocarela), dušen oslič (file)
sre.18.6. špageti carabonara, rdeča pesa (hitrej ne gre :) )
danes pa iz zmrzovalnika (pa še tko hladn dan je da paše), za moža segedin, za naju pa bujta repa
lp
danica85Danes: svinjski zrezki v čebulni in korenjčkovi omaki, ajdova kaša s šampinjoni,rdeča pesa,pecivo.
mopsikaDanes rižota z gobicami (turki) - čiščenje skrinje, zraven mešana solata.
Lp
ursiiiČetrtek:
![]()
Puranje bedro v temni marinadi, zelenjavni mix iz voka, zelena solata:

Pozdravček!
Danes:
Morski golaž in polenta.
Kjer je prostor, bi morala biti slikca. Noče se pokazat.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom