včerajšnji jedilnik: za kosilo pohan sir, večerja juha iz polenovke z rjavim rižem, bakalar (s krompirjem, zabeljen s česnom, petršiljem, olivnim oljem - zelo dobro, skuhala tašča).
Današnja malica pa moževa specialiteta -fritaja s šparugami ![]()
včerajšnji jedilnik: za kosilo pohan sir, večerja juha iz polenovke z rjavim rižem, bakalar (s krompirjem, zabeljen s česnom, petršiljem, olivnim oljem - zelo dobro, skuhala tašča).
Današnja malica pa moževa specialiteta -fritaja s šparugami ![]()
| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
Šta fali? ![]()
Pri nama danes goveja župca, pomfri in meso iz juhe, radič in pehtranova potička.
![]()
Včeraj njoki v omaki z gorgonzolo in šampinjoni, solata.
Danes pasulj z rebrci.
Lp
ursiiiJuha, piščančji zrezek s karamelizirano čebulo, zdrobovi cmoki, solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kislo zelje, kisla repa, pečenice in v kosih krompir.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas pa velikonočno kosilo.
Predjed: namaz iz skute, vodne kreše + dodatkov v paprikinem obročku in mlečna pletenička
Glavna jed: šunka v testu, jajčne miške, hrenova omaka, skuta s čebulo in drobnjakom, mešana solata
Sladica: profiteroli
Mi jemo velikonočne dobrote danes ne moremo zdržati :) Moram reč, da mi je vse zelo lepo uspelo tako po okusu kot izgledu :)
testenincadanes rižota zmešana z ajdovo kašo, notri paprika in piščanji mesek, zraven zelena solatka:
| testeninca je napisal/a: |
Pri nas pa velikonočno kosilo. Predjed: namaz iz skute, vodne kreše + dodatkov v paprikinem obročku in mlečna pletenička Glavna jed: šunka v testu, jajčne miške, hrenova omaka, skuta s čebulo in drobnjakom, mešana solata Sladica: profiteroli
Mi jemo velikonočne dobrote danes ne moremo zdržati :) Moram reč, da mi je vse zelo lepo uspelo tako po okusu kot izgledu :)
|
Bistvo Velike noči ima za Kristjane velik pomen, za vse ostale pa se je to spreobrnilo v užitek dobrot.
Mi bomo imeli jutri dan Praznik in vse ostale dobrote...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiEnako Trixi v vsem tvojem napisanem
jašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Njoki s šampinjoni in modrim sirom