Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včerajšnji jedilnik: za kosilo pohan sir, večerja juha iz polenovke z rjavim rižem, bakalar (s krompirjem, zabeljen s česnom, petršiljem, olivnim oljem - zelo dobro, skuhala tašča).

Današnja malica pa moževa specialiteta -fritaja s šparugami 

majaos

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

Opet riba + ...?

marijan2

Šta fali?

Pri nama danes goveja župca, pomfri in meso iz juhe, radič in pehtranova  potička.

naor

Včeraj njoki v omaki z gorgonzolo in šampinjoni, solata.

Danes pasulj z rebrci.

Lp

ursiii

Juha, piščančji zrezek s karamelizirano čebulo, zdrobovi cmoki, solata, sladica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kislo zelje, kisla repa, pečenice in v kosih krompir.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa velikonočno kosilo.

Predjed: namaz iz skute, vodne kreše + dodatkov v paprikinem obročku in mlečna pletenička

Glavna jed: šunka v testu, jajčne miške, hrenova omaka, skuta s čebulo in drobnjakom, mešana solata

Sladica: profiteroli

Mi jemo velikonočne dobrote danes ne moremo zdržati :) Moram reč, da mi je vse zelo lepo uspelo tako po okusu kot izgledu :)

testeninca

danes rižota zmešana z ajdovo kašo, notri paprika in piščanji mesek, zraven zelena solatka:

angie :)

testeninca je napisal/a:

Pri nas pa velikonočno kosilo.

Predjed: namaz iz skute, vodne kreše + dodatkov v paprikinem obročku in mlečna pletenička

Glavna jed: šunka v testu, jajčne miške, hrenova omaka, skuta s čebulo in drobnjakom, mešana solata

Sladica: profiteroli

Mi jemo velikonočne dobrote danes ne moremo zdržati :) Moram reč, da mi je vse zelo lepo uspelo tako po okusu kot izgledu :)

testeninca

Bistvo Velike noči ima za Kristjane velik pomen, za vse ostale pa se je to spreobrnilo v užitek dobrot.

Mi bomo imeli jutri dan Praznik in vse ostale dobrote...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Enako Trixi v vsem tvojem napisanem

jaša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti