Pečeni piščančji kosi in sv.kotlet v omaki paradižnika in paprike, dušen zelenjavni riž, kuhana zelenjava- cvetača, korenje, brokoli, beluši, berivka in motovilec
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Hrustljava solata
Pečeni piščančji kosi in sv.kotlet v omaki paradižnika in paprike, dušen zelenjavni riž, kuhana zelenjava- cvetača, korenje, brokoli, beluši, berivka in motovilec
Kjer je volja, tam je pot. TrixiLoososov file, pečen v pečici, špinača s česnom, domač motovilec in radič
Danes mac-n-cheese, rulada z marmelado, čokoladni mafini in kokosovi čupavci pa za sladico za naslednje par dni.
Jutri čemaž na špinačo, skutni štrukelci in hrenova omaka.
Lp
ursiiiDanes: kurja jetra, mešana solata, kruh in sladoled
Včeraj: goveji golaž, makrončki navihančki, zelena solata.
Danes: tortilje, paradižnik in sladoled (uf, skoraj me je zanohtalo).
BalenkaRezanci z baziliko v gobovi omaki in zelena solata, jutri pa piščančji paprikaš in kruhovi / skutni cmoki, mešana solata.
tanjajpri nas pa je bil danes piščančji paprikaš in zelenjavni riž, jutri pa ribe in krompirjeva solata
regicapolenta, zelo dober goveji golaž (pohvale sestri
), pred tem v službi dobra zakuska ob ![]()
![]()
dogodku, dopoldne nič....
Bom napisala za zadnjih par dni kar skupaj, ker se po dnevih ne spomnim več niti pa me ni bilo vsak dan doma...
Testenine s sirom
Tortilje s piščancem
Pečen piščanec, zelenjava, krompirjevi svaljki
Tortilje s tuno
Zajčja obara z žličniki
Pa veliko solate vedno :)
testenincaDanes: domače krvavice, pire krompir, kisla repa s fižolom
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)