Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjska pečenka, krpice z zeljem, zelenjava s maslom, motovilec in koren v solati

Med tednom pa je bilo: Zajčja obara, piščančji zrezek v gobovi omaki, špinača z jajci in toast, račka in široki rezanci zraven pa vedno veliko solate.

lp

testeninca

Nedelja:     

Goveja juhica; krompir v kosih z grahom, ribji file; solata: motovilec, radič in rdeč fižol; jabolčni zavitek na metre:

Pozdravček! 

Pizza z morskimi sadeži na željo mladičkov. Jabolčna pita bo ob popoldanski kavi (pa mal za v nočno, pa mal za v internat, pa...je ne bo več :)

xMURKAx

Zelenjavna juha, rezanci z rakci (a ugane kdo, po čigavem receptu so), solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes,goveja juha,pražen krompir,pišančja bedra,mešana solata, jabolčni zavitek.

Milži

Dragička pozdravljena!

Pri meni danes:

..................... ma ne, ni malinovec ( zakaj sprašujete ), to je za otroke ( odraslim se lahko zaredijo kakšni paraziti v stomaku, baje močeradi in še kakšna golazen )................ pa nič me ni sram, zakaj bi me bilo.

ežoj

Rezanci z rakci so po receptu mamemije :), jaz sem prišla do faze da sem kupila ostrigino omako :), sedi nadaljevanje :)

testeninca

Danes, jutri , z mirno roko tudi pojutrišnjem: vampi

črna redkev v solati, kruh, pa sram naju tudi ni bilo

Bile so še kroglice "pomarman"

lp

mzm

Danes: mesni sir, rižota z grahom in korenjem, radič s fižolom, pecivo z jabolki

breskva

Danes: milijonska juha, piščanec v česnovi omaki, testenine, mešana solata (cvetače, fižol in jajčka).

spodbe

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti