Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

prežganka, krvavice in stročji fižol v solati

Vrtejbenka je napisal/a:

Soseda,kakšni luštkani orehi? 
Vrtejbenka

Pošiljateljica jih je tako opisala in res so taki,  vsi približno enako majhni in metuljčkasti

Danes:  za vsakega pol porcije golaža, ena porcija solate in orehovo pecivo, za vsakega dve porciji

lp

mzm

Danes: domači rezanci s korenčkom, solata

breskva

Mesno-zelenjavna enolončnica, šmorn, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Ostanek sobotne zelenjavne mineštre; za partnerja kuskus z bučkami ter pečeno piščančje bedro, zame bazilikini široki rezanci z drobtinami in parmezanom (in parimi ukradenimi koščki lepega mesa:), skleda solate in skledica ne preveč dobrega stročjega fižola (pomojem se mi je predolgo valjal v skrinji, pa sem dvakrat odlila vodo).

Tisti bazilikini široki rezanci od Žita - ma, tako-tako. V bistvu sem jih danes že dala naprej, si bom kupla kar lepo navadne :D Mi bolj ustrezajo nevtralni, brez teh okusov.

Kaj bo danes pri naju ?

Za moža še goveja juha, chili con carne, vzet iz zamrzovalnika, Amoksiklav, čaj in limonca...

Ješprenj se namaka, skuham ričet, ko se vrnem iz sestanka poverjenikov Rdečega križa

babka1951

Včeraj juhica s piščancem, zelenjavo in rezanci

Ponedeljek:        - ponovitev, ostanki od nedelje

Torek:       

Golaž, zapečena polenta z ocvirki in sirom;

motovilec z rukolo 

Pozdravček!

Včeraj špageti z mesno-zelenjavno omako, kristalka; danes pečenice in krvavice ter krompirjeva solata.

JJ

Danes najbrž makaroni z mesno omako in solata.

Sicer smo pa prešaltali na večerje, ker se je začel veseli december in pridem domov, poberem sina in brž na kako prireditev :), če le ne spi :)

testeninca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti