Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi, ne me strašit, midva drugi teden odhajava v Ankaran, sem ravno danes mojemu rekla, da vsak dan pa ne bom sama kuhala, ampak, da me bo moral mal razvajat...

babka1951

Piščančja prsa z zelenjavo (por, paprika, jajčevec, korenček), mešanica treh žit (polnozrnat riž, pira in kamut) s čičeriko, solata.

Ninja24

Na tržnici so se mi zasmilili: dva majhna jajčevca, dve miniaturni papriki in dva skoraj zelena paradižnika, pa ne morem domov brez njih, no

rdeča pesa v solati, refošk

lp

mzm

Danes: skutini žličniki, keksi s pomarančo in ricotto 

breskva

Pri nas včeraj čufti s pire krompirjem, za večerjo pa smo spekli kostanj (mošta je zmanjkalo, zato je bil za zraven domač jabolčni sok).

Danes bodo PZ testenine s sirovo omako.

ela113

Mi pa včeraj za kosilo omaka iz svežega paradižnika, ki zori v kleti, testenine, radič in zelje z malo krompirja

danes goveja juha, pohani puranji zrezki (Rikov recept) in krompirjevi ocvrtki, solata pa ena kot včeraj, druga pa črna redlev s kislo smetano,

tudi pri nas pečen kostanj za večerjo- včeraj in danes.

tabu

Zelenjavna juha, zrezek po dijonsko, ohrovtove krpice, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes:

uf, enkrat vam bom mogel povedat, kako se naredijo tiste rjave črte!

ežoj

Babka1951, ni bil Ankaran.... se nimaš kaj bati. ... uživajta...

Danes kokošje goveja juha z vlivanci, pražen krompir, naravni zrezki, motovilec in zeljna solata z jajčkom in fižolom.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: pleskavica v lepinji v Samoboru.

Danes: goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, karfijola, pečena vratovina, zelena solata.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti