v kosih krompir, pečen piščanec, vložena paprika.... uf uf uf, danes kosilo bolj na mimogrede
Balenka
Kakijeva nevesta
v kosih krompir, pečen piščanec, vložena paprika.... uf uf uf, danes kosilo bolj na mimogrede
BalenkaDanes smo pa bili na praznovanju in uživali v odojku ter solatah in vremenu:)
testenincaDanes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
breskvadanes: enolončnica z žiti (pira, ječmen, riž, adzuki fižol, jušna zelenjava) in klobasa, mešana solata (radič, endivja, paradižnik)
posladek: indijančki
jutri: goveja juha, pečen krompir, zelena solata
Danes slike ni, ker nisem kuhala doma. Sva bila na kosilo povabljena v gostilno in pizzerijo Kramarjev hram v vas Gaberje. Toliko dobrot imajo, da tri dni rabiš, kaj bi si izbral
. Hecam se, zase sem že v naprej vedela, da bo riba, ki jo doma skoraj nikoli ni. In moj izbrani krožnik je bil:
česnova juha, postrv na žaru, blitva s krompirjem, motovilec z jajcem in fižolom, vsi ostali so pa izbirali med tremi današnjimi meniji, težko se je bilo odločit, ker so vsi trije bili izvrstni. Pa še to bom napisala: porcije tako velike, da če si božji, tega ne moreš naenkrat pojesti, cenovno zelo ugodno, predvsem pa izredno dobro...
ja krompirjeve počitnice so se lepo začele![]()
![]()
Danes zame
http://www.kulinarika.net/recepti/18811/mesne-jedi/gove
za ostale vegi lazanja + tortica od včeraj
pirnica
Ponedeljek:
Kremna zelenjavna juhica; lazanja; zelena solata ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Midva pa kruhove cmoke, govedino v čebulni omaki in kot vedno solato. Za kasneje pa jabolčna čežana. Kljub toči je kar dovolj jabolk, sploh za čežano in štrudle.
Jabolko na dan, odžene zdravnika stran! ![]()
![]()
Danes: enolončnica (nekaj podobnega boranji), kruh
Jutri: segedin golaž, pire
Sreda: juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, kuskus, solata
Četrtek - nedelja: nam bodo kuhali drugi, mi pa uživali dopust ![]()
Danes bo matevž, kislo zelje in pečenica, jutri pa domači štruklji in zeljna solata.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Princeske