Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

v kosih krompir, pečen piščanec, vložena paprika.... uf uf uf, danes kosilo bolj na mimogrede

Balenka

Danes smo pa bili na praznovanju in uživali v odojku  ter solatah in vremenu:)

testeninca

Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem

breskva

danes: enolončnica z žiti (pira, ječmen, riž, adzuki fižol, jušna zelenjava) in klobasa, mešana solata (radič, endivja, paradižnik)

posladek: indijančki

jutri: goveja juha, pečen krompir, zelena solata

Danes slike ni, ker nisem kuhala doma. Sva bila na kosilo povabljena v gostilno in pizzerijo Kramarjev hram v vas Gaberje. Toliko dobrot imajo, da tri dni rabiš, kaj bi si izbral . Hecam se, zase sem že v naprej vedela, da bo riba, ki jo doma skoraj nikoli ni. In moj izbrani krožnik je bil:

česnova juha, postrv na žaru, blitva s krompirjem, motovilec z jajcem in fižolom, vsi ostali so pa izbirali med tremi današnjimi meniji, težko se je bilo odločit, ker so vsi trije bili izvrstni. Pa še to bom napisala: porcije tako velike, da če si božji, tega ne moreš naenkrat pojesti, cenovno zelo ugodno, predvsem pa izredno dobro...

ja krompirjeve počitnice so se lepo začele

babka1951

Danes zame

http://www.kulinarika.net/recepti/18811/mesne-jedi/gove

za ostale vegi lazanja + tortica od včeraj

pirnica

Ponedeljek:         Kremna zelenjavna juhica; lazanja; zelena solata  

Pozdravček!

Midva pa kruhove cmoke, govedino v čebulni omaki in kot vedno solato. Za kasneje pa jabolčna čežana. Kljub toči je kar dovolj jabolk, sploh za čežano in štrudle. Jabolko na dan, odžene zdravnika stran!

naor

Danes: enolončnica (nekaj podobnega boranji), kruh

Jutri: segedin golaž, pire

Sreda: juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, kuskus, solata

Četrtek - nedelja: nam bodo kuhali drugi, mi pa uživali dopust

matejaoz

Danes bo matevž, kislo zelje in pečenica, jutri pa domači štruklji in zeljna solata.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti