Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mbrando, vse najboljše, uživaj dokler si mlad, še nadalje uživaj v kulinariki in dobro skrbi za tvoje zdravje, da bo tako kot si želiš....Pa seveda lepo praznuj....

Mi danes govejo juho- se že kuha, ostalo pa po navdihu...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj krompirjeva solata in mesni polpeti, za sladico pa mignon rezine po receptu naše članice

aby

brezmesna šara, krompir v koščkih, krvavica, solata

Čestitke slavljencem, jaz pa na kosilu (v Istri): kurja juha z rižem, njoki z lokalnimi gobami(ne poznam ; še pred tem pa dopoldansko srkanje kave na sončku ob morju). V bližini pa, zdaj že mednarodni, sejem pršuta z Veselimi Štajerkami

majaos

Danes:

Ne, ni una japonska raman ( ali kako že ) juha, čeprav bi čif za ono juho kar vzdihoval, ko bi to videl ( a tudi bine ne bi ostal čist hladen!

ežoj

SOBOTA:                 

Goveja juhica z domačimi rezanci; podvarak, kuhana krača, krvavice, pečenice, krompir v kosih, puranja pečenka; jabolčni zavitek, tortica 

(slikica kosila neuspela zaradi prevelikega avditorija)

Pozdravček!

goveja juha z rezanci in korenčkom, pire krompir, rizi bizi in žrebičkovi zrezki v omaki, čokoladna rolada, 

Balenka

MBrando vse najboljše, želim ti zdravja!!!

Pri nas v četrtek piščančji zrezki v omaki, rizi-bizi in radič, endivija in kitajsko zelje v solati

včeraj puranja obara in ajdovi žaganci,

danes popečen file škarpene, 3 solate:  krompirjeva solata, radič in endivija, rdeča pesa,

jutri ne kuhamo, gremo na kosilo za RD

tabu

Danes: piščančja obara z žličniki, ameriške palačinke

breskva

Sama doma, zato kosilo Na hitro

MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti