Super kuharji in kuharce.![]()
Ežoj, ti si pa res faca! ![]()
![]()
![]()
Super kuharji in kuharce.![]()
Ežoj, ti si pa res faca! ![]()
![]()
![]()
Včeraj: filana paprika in pire krompir, endivija.
Za danes je opcij več, kaj pa bo iz tega nastalo, pa je še vse v božjih rokah.
BalenkaBalenka, boš morala kar sama zavihati rokave, če se kaj spoznam na to.![]()
![]()
![]()
Ma daj no, Brando, ne se hecat, ni bil Pečjak ( bankrotiram po enem tednu, po prejemu penzije, če bi to kupovala
) so bili kar tisti Spar S Budget, pakirani po 1 kilogram, preverjeno iz prve roke, dobri ![]()
Ežoj, hvala Ti, kaj si me nasmejal ![]()
![]()
![]()
Balenka, pri meni so tudi velike opcije za danes, samo volje ni prave ![]()
SOBOTA:
![]()
Vampi z jurčki in krompirjem, 
mešana solata:
Pozdravček!
danes prve domače krvavice
jutri pa velika žlica - semenj ali žegnanje. Goveja juhca z gres knedli, svinjska pečenka in krompir iz krušne peči, solata/endivija, castel franko in malo radiča štrucarja z fižolom/ pehtranka in seveda bobi.
popoldan za malco pa še suhomesnati ostanki prašiča od lanske zime
Sporočilo je spremenil(a) foxpapa dne 05.okt 2013 13:59
Danes čufte v par. omaki, kruhek in paradajz kumarice solata.
Lp
ursiiiKokošje- goveja juha z zvezdicami, piščančja rižota, rdeča pesa v solati danes skuhana, domači čokoladni piškoti
Jedla sva jaz jaz in sin, hči kuha visoko vročino. Morda bo kasneje, če bo bolje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Jota, klobasa in čokoladen krof.
Pipi Maj| foxpapa je napisal/a: |
danes prve domače krvavice jutri pa velika žlica - semenj ali žegnanje. Goveja juhca z gres knedli, svinjska pečenka in krompir iz krušne peči, solata/endivija, castel franko in malo radiča štrucarja z fižolom/ pehtranka in seveda bobi. popoldan za malco pa še suhomesnati ostanki prašiča od lanske zime
|
foxpapa, pazi se ptičev, da te ne pokljuvajo! Kaj pa ti je to bobi?
Pri meni danes:
Na ušesa mi je prišlo, da so se moje mačke pritožile varuhu mačjih pravic, zaradi enolične prehrane, češ da sam doivajo ostanke rib............. ma, ne moreš verjamet.
![]()
Uf babka, tisti tvoji cmoki so super. Kupil slive, pri meni bodo jutri za kosilo!( pa, da vidim, kaj bojo mačke imale za povedat, ko bojo dobile za jest koščice od sliv )
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Hot dog v listnatem testu