Danes: trakci junčjega plečeta, jajčevci, paprika, paradižnik, na kose čebula, na koščke česen...
in kumarična solata
Sem se namenila občudovati ežojev foto poster, pa ga je zamenjal![]()
lp
mzmDanes: trakci junčjega plečeta, jajčevci, paprika, paradižnik, na kose čebula, na koščke česen...
in kumarična solata
Sem se namenila občudovati ežojev foto poster, pa ga je zamenjal![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: trakci junčjega plečeta, jajčevci, paprika, paradižnik, na kose čebula, na koščke česen... in kumarična solata
Sem se namenila občudovati ežojev foto poster, pa ga je zamenjal lp
|
mišzmoke, dej povej, kakšni so to trakci junčnjega plečeta ![]()
![]()
bi tudi jaz jutri nekaj takega naredila, vse ostalo imam doma. Pa še malo se nasmejte, moja popoldanska slaščica " alla babka "
prav ti je, pri 38o se "peče" samo sladoled...
Jaz pa bi zdajle en kos sladice a la Babka, sladoled mi že iz ušes ven gleda.Babka, čisto ok izgleda, pa tud dobra je, sem prepričana. Te dni mi pa apetit šteka, šele proti večeru bi kaj konkretnega.![]()
Danes : filane paprike in pire krompir, brez solate. Sem jo sicer kupila, ampak čaka na jutri. ![]()
![]()
| limnol je napisal/a: |
|
Meni se je isto utrnilo, ko sem videla pecivo v tej vročini ...![]()
| limnol je napisal/a: |
|
matr limnol si zlobna, jest sm se pa tako matrala, ni lepa, ampak moj je izjavil, da kljub temu, da sem jo zelo nastrojeno pekla, je kar dobro izpadla ![]()
![]()
![]()
pečen krompir in pečen zajček, skleda mešane solate
Balenka| naor je napisal/a: |
Jaz pa bi zdajle en kos sladice a la Babka, sladoled mi že iz ušes ven gleda.Babka, čisto ok izgleda, pa tud dobra je, sem prepričana. Te dni mi pa apetit šteka, šele proti večeru bi kaj konkretnega. Danes : filane paprike in pire krompir, brez solate. Sem jo sicer kupila, ampak čaka na jutri.
|
naor, to naj bi bilo eno zebrino pecivo, dolg vrat sem samo jaz imela
še dva dni pa grem v hribe, tam se bom pa jaz smejala, ne bo peke za termita ![]()
![]()
![]()
| babka1951 je napisal/a: |
mišzmoke, dej povej, kakšni so to trakci junčnjega plečeta |
Ja, junčje pleče sem narezala na trakce![]()
Katerekoli vrste mesa na tanko narežeš na trakce, plahtice, zrezke, kar ti srce poželi, bistvo je, da se hitro speče ![]()
lp
mzm
Paradižnikov karpačo, špageti carbonara, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Miklavževi parkeljni