Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

GNOJ in OBJAVA JEDILNIKOV; tako vizualno kot pismeno....SEHR,SEHR APPETITLICH

MBrando, s*it happens

Midva pa se bova danes razvajala v gostilni, verjetno bo kar dunajski zrezek in pomfri, pa solata (v gostilni je to res boljše, kot doma, tako da se temu težko uprem), pa kakšen dober . Morava malo degustirati zaradi poroke

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 11. 2013 07:31

Hej, MBrandon, a ne vidiš med temi stvarmi povezave? Od zgoraj noter, od zadaj ven, v kakšni obliki, pa prepustim tvoji domišljiji....

kvačkarica

Danes: ričet, mislim, da ga bova še dva dni jedla

babka1951

danes pa nova jamieja kreacija!! jeeej!!! delam na tem, da uresničim kulinarični plan za 2013.

Mamka Bršljanka

zajčkova obara z gresovimi knedelci

Balenka

Balenka, hvala, da si me spomnila,da je že čas za onih sedem v hlevu! Naslednji teden bo tudi pri nas nekaj podobnega!

kvačkarica

Goveja juha z rezanci, mesno zelenjavna rižota, regrat, rdeča pesa 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Bolognez omaka s svedrčki,zapečeno v pečici,sanjski tris...

lp goga

MBrando je napisal/a:

Sedaj pa kuhat, pol pa knjigo pod roke (AGATHA CHRISTIE) in v park. Danes bo do 18C. Človek bi bil nor, ako bi doma ostal in se izognil VITAMINU D, po več kot petih mesecih!!!! Seveda, v kolikor nima službe...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 11. 2013 07:09

Brando potem pa sem te mogoče kje videla, če si bil v mariborskem parku ... Dnevno pešačim tam mimo, ko šibam na fax.

Sicer pa danes kosilo doma bolj na hitro: kranjska klobasa, senf, kečap, kruh. Jutri kuham jaz, ampak še ne vem kaj :)

msegov

Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domači koruzni kruh, palačinke z mascarponijem

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti