Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: goveja juha z grahom in rižom, gamsova pečenka, tenstan krompir, solata, malinovi mufini Ponedeljek: sarme, krompir v kosih
Danes: kislo zelje, pire krompir, hrenovke, ostanki zelenjavnih zvitkov tjas
ponedeljek: dušena govedina, široki rezanci, radič s krompirjem, grške medene rezine Julija
kiselo zelje kuhano sa dimljenim svinjskim nogicama žganci svinjski šnicli na naglo (v naravni omaki!?) Lidija...
Julija, kakve su to grške medene rezine? Lidija...
Kiselo zelje, kuhan krumpir (ili pire), pečenice ili kuhana kranjska kobasa. Za mene - krastavci na salatu s dressingom. Lidija...
petek: gobova juha, solata, palačinke z ribezom in kislo smetano sobota: musaka, solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, čežana, svinjski kremenatli polnjeni s suhimi slivami, motovilec danes: NE VEM, tamala dva imata zobozdravnika, potem pa še govorilne ure lp Alenka Sporočilo je spremenil(a) ALENKA_D dne 07. nov 2005 12:06:47
Lady L, ti pošljem na zasebno pošto, da me kdo ne obtoži, da sem mu ukradla recept. lp Julija
Včeraj: rosbif v naravni omaki, pečen krompirček in korenček, kuhana cvetača in zelje v solati. Za polsladek pa torta stracciatela. ===
Danes: puran s sirom v naravni omaki, široki rezanci, zelena solata tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti