Danes goveja juha z rezanci, mesna omaka iz zamrzovalnika, testenine, moj domači stročji fižol v solati, zame regrat s čičeriko, tuno in krompirjem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes goveja juha z rezanci, mesna omaka iz zamrzovalnika, testenine, moj domači stročji fižol v solati, zame regrat s čičeriko, tuno in krompirjem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
TOREK:
Goveja juhica (pospravljanje iz skrinje); dušeno sladko zelje, matevž, sv. zrezki zaliti s sladko smetano, pečena piščančja nogica; zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, hren, solata
Danes: zelenjavna juha, kuhana šunka, krompirjeva solata
Jutri: jota
Četrtek: juha, gobja rižota, solata
matejaoz
sobota - kisla repa pire in pohani sv. zrezki
nedelja - gov. juha s cmoki, tenstan krompir, zrezki v sirovo smetanovi omaki z gobami, radič in zelje v solati, kompot in jogurtovo pecivo z nektarinami
ponedeljek - gov. juha, krompir, govedina, korenje, zeljna solata in kompot
torek - pržganka, pečen krompir, pečen piščanec, solata in kompot
sreda - segedin in žganci in kompot
leraDanes bodo sardelice na žaru in zelena solata.
VilmaDanes narastek iz cvetače, testenin in hrenovk v solati pa radič in rukola
Jutri puranja obara in palačinke
tabuDanes zame: Omleta z rikoto in špinačo, za mesojedce pa Rustikalna francoska omaka s svinjino, polenta, motovilec.
VesnuskaSolata iz leče, paradižnika in paprike.
Tinky Binky
Včeraj: karijev ragu z piščancem, marelicami, madlji pa riž in hrustljava solata.

Danes: prežganka, polenta z jabolki.
Pri nas danes pečeni svinjski kotleti in zeljna solata s krompirjem, moji deklici pa sta si zaželeli file osliča.
InesNinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Jugoslovenka