Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes goveja juha z rezanci, mesna omaka iz zamrzovalnika, testenine, moj domači stročji fižol v solati, zame regrat s čičeriko, tuno in krompirjem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2013 16:12

TOREK:

Goveja juhica (pospravljanje iz skrinje); dušeno sladko zelje, matevž, sv. zrezki zaliti s sladko smetano, pečena piščančja nogica; zelena solata:

Pozdravček!

Včeraj: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, hren, solata

Danes: zelenjavna juha, kuhana šunka, krompirjeva solata

Jutri: jota

Četrtek: juha, gobja rižota, solata

matejaoz

sobota - kisla repa pire in pohani sv. zrezki

nedelja - gov. juha s cmoki, tenstan krompir, zrezki v sirovo smetanovi omaki z gobami, radič in zelje v solati, kompot in jogurtovo pecivo z nektarinami

ponedeljek - gov. juha, krompir, govedina, korenje, zeljna solata in kompot

torek - pržganka, pečen krompir, pečen piščanec, solata in kompot

sreda - segedin in žganci in kompot

lera

Danes bodo sardelice na žaru in zelena solata.

Vilma

Danes narastek iz cvetače, testenin in hrenovk v solati pa radič in rukola

Jutri puranja obara in palačinke

tabu

Danes zame: Omleta z rikoto in špinačo, za mesojedce pa Rustikalna francoska omaka s svinjino, polenta, motovilec.

Vesnuska

Solata iz leče, paradižnika in paprike.

Tinky Binky

Včeraj: karijev ragu z piščancem, marelicami, madlji pa riž in hrustljava solata.

Danes: prežganka, polenta z jabolki.

katti

Pri nas danes pečeni svinjski kotleti in zeljna solata s krompirjem, moji deklici pa sta si zaželeli file osliča.

InesNina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti