Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

DAnes:

ežoj

Danes: por z mletim mesom, testenine, solata

breskva

Piščančja obara in ameriški ponvičniki - najboljši so z limono in malce rjavega sladkorja:

rrr

Mami je naredila ribjo lazanjo, jaz pa sem po službi poskrbela za sladico (generalka za pusta je uspela

Ninja24

Dragička, slikca tvojega kosila je mamljiva, kot vedno

Ninja, krofi so ti uspeli, ni kaj 

Pri nas pa danes kosilo bilo je tako:

krompir v kosih, kuhana repa in krvavice, ki jih  

(v tolažbo mi je bilo le to, da so bile "dobiš" varianta - šenkanemu konju pa se ne gleda v - -

bile so pa dobre in to šteje).

Balenka

Danes moram pa posebej pohvaliti kruh od polarnega medvedka in krofe. Uau! Takih kuharjev ni, kot so kuharji slovenske krvi!!!  

naor

Malo iz teme- balenka probaj pred peko krvavice sem ter tja malo prešpikat in ne peči na prevroče in ti zagotovo ne bodo

lp

anibas

Ninja24, wau! Obožujem krofe. Če jih delam sama, jih večino tudi pojem, kar pa ni najbolj "zdravo". Se moram potem en teden z zeljem in fižolom v stare okvire spravljat.

Mislim, da se bom ta vikend kar s cimetovimi rolcami tolažila. Pa brez poliva.

Danes bom pripravila piščančje prsi, narezane na majhne koščke, in popražene na veliko čebule  (nekaj podobnega kot jetrca). Za prilogo bo pa ohrovt, kuhan, pa eno pikico putrčka gor.

Pa še za kakšnega drugega družinskega člana moram kaj "pogruntat". Nismo vsi vsejedci.

pirnica

Sv zrezki s sirom in ajdova kaša. Obvezna zelena solata s česnom

ANJA

Pozdravček iz moje strani, končno ugotovila geslo za to suuper kulinariko na katero sem se prijavila že zdaavnaj :)

Ste takooo fajn, da moram še jaz kaj dopisati :)

Kaj danes za kosilo?

Pri nas goveja juhica in žar ponudba (sir, lignji, mini wudy hrenovke) pa mogoče krompir iz konvekcijske pečice :) Za babico, ki ni ravno vsejeda pa njen najljubši obrok:  pečen piščanec, krompir, pečena paprika

za sladico...pa še razmišljam...lahko mi pomagate :) kakšno idejo za sladice v kateri bi porabila nekaj mleka..namreč puding na tisoč in en način ne diši več, naše krave pa še vedno vsako jutro dajo preveč mleka :)

torej any idea?

Če ne bo za sladico sanjarjenje v brezplačem vikendu v termah olimia...kako lepo če ti koončno enkrat use nekaj zadet :)

zoyaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti