Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: puranji koščki, testenine, solata

breskva

mzm, a imaš v mislih spanakopita?

Vanja

Danes jota z domačo suho klobaso.

aby

Danes burek s tržnice v BTC-ju.

rrr

kislo zelje s fižolom (po ne vem kolikem času), krvavice, nič niso ,

bo pa verjetno zanimiva posledica (pa ne bi zdaj o tem, psst!)

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 22. 2013 21:48

Miska, ti kar kuhaj in slikaj, jaz te malo kopiram. Tukaj so sami makaronarji, no tudi pecen krompir jim gre v slast, riz tako tako. Buckine juhe. Danes bo pa za posladek spet jabolcni strudel, mamica mojih vnuckov pravi, da ce bi naredila se tako zanic strudel, bi bil zanjo odlicen. Naj razume kdor more. Moj strudel ima sicer vedno priblizno enako kvaliteto, to je dobro. Za torte in piskote pa tega ne morem reci. 

Aja, naj bo zima. Naj bo, ampak takole blago poletje tudi pase, garantiram. V japankah in kratkih hlacah, pa majcko gor. Mi nic ne manjka. Pa tudi ne tece nic s cela.  

naor

Danes bo jota iz repe. Meni je boljša kot z zeljem in se zato še toliko bolj veselim kosila.

ANJA

glede na štrajk imam oba danes doma in bo kosilo po njuni želji: njoki z ragujem in zelena solata. še dobr, da imam še nekaj habanerota ter domačega čili olja, da si malo popestrim kosilo

Mamka Bršljanka

Pri nas pa bo danes ričet, jutri pa quiche s šampinjoni. Za gorgonzolo še ne vem

JJ

Pri nas danes brokolijeva juha z popečenimi kockami kruha.  telečji ragu, telečji ragu, široki rezanci, kuhana cvetača in brstični ohrovt, zelena solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 24. 2013 08:55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti