Trixi zelo lepa slika.
Danes: kolerabična juha, temno pecivo z jabolki
Trixi zelo lepa slika.
Danes: kolerabična juha, temno pecivo z jabolki
| mišzmoke je napisal/a: |
@J.J. lp
|
Ko sem jo izrezala iz fotoaparata (ne dobesedno, seveda), sem mislila da sem jo nekam prilepila, pa ne vem... nikjer je ne najdem ![]()
Danes zrezki na moj način, potem pa riža, spet na moj način
, dodala maslo prehitro. Mehka solata za ta najmaljšo, lentiba (endivija), pa za mene in drugo hčerko. Pojedle smo pa vse. Jutri pa še ne vem, bom pogledala v skrinjo
kaj spet jutri.
Lepe sanje.
silvija65
Trixi, zelo "apetitlih" izgleda tale pizza. Nisem ravno ljubiteljica pic, ampak takale slikca mi pa kar vzbudi željo po njih.
Jaz danes kuham kislo zelje in matevža. Morda bo še kompot za sladico.
pirnicaTrixi, tole je pa super, pizza, kruh in obe slikci ![]()
![]()
pri nas bo danes rižota z malo piščančka in veliko zelenjave, zelena solata, lp
babka1951Trixi, slika je zares lepa, zanima me, kaj je tisto zeleno: je regret ali tista smrdljiva reč, ko raste tudi divje, sedaj se ne spomnem imena.
ežojHvala za pohvale, bo treba večkrat objavljat slikice. Na pizzi je rukola, Ežoj.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSREDA:
Ohrovt čorbica s piščančjimi koščki:

Pozdravček!
Danes:
ma babka, ni nobenih novoletnih obljub ( no, tisto, o zmanjšanju razvrata itak ni bilo mišljeno resno ).
![]()
Pri nas danes goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, popečeni zrezki teletine in piščanca, paradižnikova solata, zelena solata. Za sladico preostanek domačih piškotov... S
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci