| Mygrace je napisal/a: |
Danes pa pohamo.
|
![]()
![]()
evo, mt sam pete odnese in ga že sračkate.
| Mygrace je napisal/a: |
Danes pa pohamo.
|
![]()
![]()
evo, mt sam pete odnese in ga že sračkate.
Evo, rrr, pa sva posmetili temo.
Jaz jem kekse in pijem turško z mlekom. ![]()
Danes:
danes: gobe
jutri: gobe
Sonja
| ežoj je napisal/a: |
| hvala ežoj za pohvalo, marele pojedli zdaj so jurčki na vrsti, pol bodo pa bučeeeee babka, tudi tebi čestitke za čudovito fotografijo ( ki pove nekaj več ) pohanih marel. Pri meni danes: ma, fotkič ga neki serje, sem en gumb zavrtel na P, to naj bi pomenilo " povdarek na " ( sicer nisem pogledal v navodila, sam je logično, kaj če drugega bit ) in evo kaj je izpadlo. Sicer, verjetno že veste, da je v vesolju vse tako kot mora bit................ ma *ebš vesolje, na zenlji ni nič tako, kot bi moglo bit.
|
pri nas danes v hribih, pozno kosilo in večerja skupaj, jutri pojemo vse ostanke, spokamo in hajd domov![]()
lep pozdrav vsem na ta prvi jesenski vikend

Mi danes goveja juha z domačimi rezanci, popečeno meso, pečen krompir, solata iz stročjega fižola
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes krompir in losos iz pečice, omaka iz jogurta in kumar, ledenka v solati,
in za sladico podkve za srečo.![]()
![]()
![]()

lp, pinka![]()
babka1951, uf kakšna njiva marel.![]()
Babka, ful maš dobre fotke
!!!!!!
Zeta in Rrr...hehe, kadar miške ni doma, mačke plešejo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Špageti s kozicami in omako Basilico