Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj: goveja juha, piščančji medaljončki, pečen krompir, solata danes: goveja juha, mešano meso na žaru, pomfri, ajvar jutri: še ne vem Ana
sreda: krompirjeva juha s korenčkom in hrenovkami, čokoladni puding s smetano za otroke Julija
Anamarija, hvala, bom sprobala ob prvi priliki! Aja, a ti piščančje meso kar sama doma zmelješ al ti to nardijo v mesnici? Moj hrbet pa gre počasi na boljše, hvala. Še dobro, da obstajajo protibolečinske tablete! Današnje kosilo: iz pomanjkanja časa sem zavila kar v restavracijo pod službo in so mi za v pisarno zapakirali njoke v paradižnikovi omaki s svežo zelenajvo in piščančkom. tjas
Eh Veri, meni pa filije sploh ne grejo iz glave. Včasih jih je mami delala. Zdaj si me spet spomnila na njih tako, da sem danes obredla 3 trgovine, da sem našla kajmak. Danes ni bilo časa ampak jutri si bom pa privoščila! stana
špageti bolonjez zelena salata mramorni kolač Lidija...
Danes: mesna lazanja( pasticcio), solata. Piščančje meso mi zmelje moj zlati mesar. LP vsem.
Včeraj: zrezki na ciganski način, pražen krompir in zelena solata danes: zelo dobra zelenjavna juha in marmornati šarkelj jutri: mogoče kaneloni s skuto in špinačo(že dolgo si jih želim) Kajica
Bela polenta s peperonato in parmezanom, rdeča pesa tjas
Testenine s popečenimi bučkami, papriko in paradižnikom, svež kozji sir, solata:rukola z naribanim korenjem
pašta fažol sa svinjskom vratinom (prekajenom) pečena paprika mramorni kolač Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti