Domač zajec v rožmarinovi omaki, pire krompir, zelena solata.
Tinky Binky
Moje štručke
Domač zajec v rožmarinovi omaki, pire krompir, zelena solata.
Tinky BinkySOBOTA:
Ajmoht (piščančja drobovina); popečena polenta s parmezanom, mesna rolada s semeni, pršutom in sirom, gobova omaka (lisičke in šampinjoni); zelena solata; bučnica:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2012 15:09Danes smo jedli kremno juho iz bučk, pečen svinjski kare, podušene bučke in papriko, endivijo s paradižnikom.
msegovDanes makaroni z omako bolgnese
RoncolinoDanes pečen krompir iz pečice, pa ena bučka je še vmes padla in tzatziki (ker kumare rastejo kot nore, danes sva dobro uro šarila po njih in jih nabrala 5 velikih kartonskih gajbic
res sicer, da so jih mati posejali skoraj za celo njivo.....nimam pojma zakaj)
zelenjavna juhica, kos kruha in kapučino.
angelcaPo včerajšnjem večernem kulinaričnem razvratu smo danes imeli za kosilo samo gazpacho, za desert pa lubenico.
Paše. čeprav se je ohladilo.
rosiePri nas danes, makaroni z droptinami in klobaso,endivija ,rukula ,fižol v zrnu(vse to na hitro).
Jutri:juha,piščanec,krompir(pečen v pečici)mešana solata, jogurtovo pecivo.
MilžiPod kulinaričnim razvratom si jaz prdstavljam, da kulinaričarka in kulinaričar............... ah, saj si lahko tudi sami predstavljate![]()
pri meni danes .................... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, spet ribe:
................................. ma smo se hecali
.
Ja, ežoj, pa saj si prav predstavljaš!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Caprese solata s popečenimi svaljki