Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Domač zajec v rožmarinovi omaki, pire krompir, zelena solata.

Tinky Binky

SOBOTA:

Ajmoht (piščančja drobovina); popečena polenta s parmezanom, mesna rolada s semeni, pršutom in sirom, gobova omaka (lisičke in šampinjoni); zelena solata; bučnica:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2012 15:09

Danes smo jedli kremno juho iz bučk, pečen svinjski kare, podušene bučke in papriko, endivijo s paradižnikom.

msegov

Danes makaroni z omako bolgnese

Roncolino

Danes pečen krompir iz pečice, pa ena bučka je še vmes padla in tzatziki (ker kumare rastejo kot nore, danes sva dobro uro šarila po njih in jih nabrala 5 velikih kartonskih gajbic res sicer, da so jih mati posejali skoraj za celo njivo.....nimam pojma zakaj)

Ninja24

zelenjavna juhica, kos kruha in kapučino.

angelca

Po včerajšnjem večernem kulinaričnem razvratu smo danes imeli za kosilo samo gazpacho, za desert pa lubenico.

Paše. čeprav se je ohladilo.

rosie

Pri nas danes, makaroni z droptinami in klobaso,endivija ,rukula ,fižol v zrnu(vse to na hitro).

Jutri:juha,piščanec,krompir(pečen v pečici)mešana solata, jogurtovo pecivo.

Milži

Pod kulinaričnim razvratom si jaz prdstavljam, da kulinaričarka in kulinaričar............... ah, saj si lahko tudi sami predstavljate

pri meni danes .................... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, spet ribe:

................................. ma smo se hecali.

ežoj

Ja, ežoj, pa saj si prav predstavljaš!

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti