Rimljanka, saj sem napisala, da BO kupljena![]()
![]()
![]()

Pica zvitki
Rimljanka, saj sem napisala, da BO kupljena![]()
![]()
![]()
XXL porcija špagetov s carbonara omako (xxl količina slanine in smetane in sira), za omilitive situacije zelena solata in čista goveja juhica.
ZačetnicaSuh ni samo nasprotje od moker, ampak je lahko tudi nasprotje od debel, obran. Obrane, suhe kosti. Rimljanka, saj vem, da si se šalila, jaz se tudi! ![]()
Danes kr neki. Počutim se pretepena, lena, za nobeno rabo. Al bo viroza, al pa samo en tak smotan dan, ne vem.
Še dobro, da so taki dnevi poredko posejani. Ej, mogoče je pa že spomladanska utrujenost? Pa kavo sem nehala piti. To bo.
![]()
naor
Danes: špageti z omako iz gobic in mešana solata.
Migla![]()
Začetnica kaj za vraga te je prijelo, da si nehala piti kavo?
Saj človek težko reče dobro jutro, če ne spije prej en dober kafe.![]()
Pri nas za kosilo segedin golaž, obličnat krompir, skutine palačinke in kompot.
Prej nisem mogla delati, ker sem bila lačna, sedaj pa zopet ne morem, ker sem preveč sita![]()
Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28. 2012 15:14
Ne začetnica, jaz sem nehala piti kavo. In to zato, ker se mi zdi, da mi preveč dviga pritisk. Na vsakih pet let ukinem kakšno razvado, če bo šlo tako naprej bom čez pet let nehala še jesti, saj drugih razvad nimam več. Potem bom lahko zdrava umrla. Me pa že štiri dni zato po malem boli glava. Sem kar dobro odvisna bi rekla, pa sem popila samo eno na dan. Sicer bi pa kavo lahko pila v vedrih ne v skodelicah. To je zame huda kazen.
![]()
Danes pri nas: porova juha, špageti z bolognese omako, solata.
rosieDanes: prosena kaša s suhimi slivami, čokoladni muffini s suhimi marelicami
Pašta fižol
mejačkavčeraj: solata s piščancem zraven pa kos kruha
danes: domača pica z mozarello :)
ZuckerfeeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Šahovnica