Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rimljanka, saj sem napisala, da BO kupljena

Mygrace

XXL porcija špagetov s carbonara omako (xxl količina slanine in smetane in sira), za omilitive situacije zelena solata in čista goveja juhica.

Začetnica

Suh ni samo nasprotje od moker, ampak je lahko tudi nasprotje od debel, obran. Obrane, suhe kosti. Rimljanka, saj vem, da si se šalila, jaz se tudi!

Danes kr neki. Počutim se pretepena, lena, za nobeno rabo. Al bo viroza, al pa samo en tak smotan dan, ne vem.

Še dobro, da so taki dnevi poredko posejani. Ej, mogoče je pa že spomladanska utrujenost? Pa kavo sem nehala piti. To bo.

naor

Danes: špageti z omako iz gobic in mešana solata.

Migla

Začetnica kaj za vraga te je prijelo, da si nehala piti kavo?Saj človek težko reče dobro jutro, če ne spije prej en dober kafe.

Pri nas za kosilo segedin golaž, obličnat krompir, skutine palačinke in kompot.Prej nisem mogla delati, ker sem bila lačna, sedaj pa zopet ne morem, ker sem preveč sita

Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28. 2012 15:14

Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28. 2012 15:15

Ne začetnica, jaz sem nehala piti kavo. In to zato, ker se mi zdi, da mi preveč dviga pritisk. Na vsakih pet let ukinem kakšno razvado, če bo šlo tako naprej bom čez pet let nehala še jesti, saj drugih razvad nimam več. Potem bom lahko zdrava umrla. Me pa že štiri dni zato po malem boli glava. Sem kar dobro odvisna bi rekla, pa sem popila samo eno na dan. Sicer bi pa kavo lahko pila v vedrih ne v skodelicah. To je zame huda kazen.

naor

Danes pri nas: porova juha, špageti z bolognese omako, solata.

rosie

Danes: prosena kaša s suhimi slivami, čokoladni muffini s suhimi marelicami

breskva

Pašta fižol

mejačka

včeraj: solata s piščancem zraven pa kos kruha

danes: domača pica z mozarello :)

Zuckerfee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti