Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

....mmmm porov burek...ali por prej malo prepražite? ANJA
Ja, malo ga prepražim. Se mi zdi, da ima tako boljši okus. Potem pa zmešam s skuto in kislo smetano ter nadevam. Včasih naredim zvitke, včasih pa pita varianto. Meni je porov burek skupaj s skledo solate super kosilo!
Pečena orada na krumpirima i blitva. Umak od peršina, bijeloga luka i maslinovog ulja. Kesten šnite. - kuhna teletina, krumpir i blitva Lidija...
četrtek: zaradi poti kosilo oziroma boljše večerja v restavraciji Interšpara v Kopru petek: svinjski kremenateljci na žaru, jajčevci s papriko in paradižnikom kot priloga, pire krompir, solata Julija
Juha od kopra, rižto od teletine i zelena salata s bijelim lukom - mlado zelje s teletinom, krumpirićem, mrkvicom i korabicom... Lidija...
Danas idemo na rućak u Grešnu Goricu. Sutra je roštiljijada i uz kavicu potratna potica koju upravo pečem. Lidija...
sobota: dušena govedina z veliko zelenjave, kuhan riž, solata Julija Lidija, si dobila odgovor? Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 25. jun 2005 17:41:32
Kos odojka z mladim krompirčkom in šampinjoni. Zraven pa še posoljena in z bučnim oljem zabeljena zelenjava: čebula, paradižnik, paprika, por. Za posladek maffini. LP, Stanka
Stročji fižol z olivnim oljem, mladim česnom, peteršiljem in balzamičnim kisom, šopska solata z baziliko, bučke na žaru, popečena lepinja. lucija
Ručak u Grešnoj Gorici: juha od gljiva, pečena teletina, restani krumpir, zapečeni grah, zelje salata i za desert zapečeni štrukli od sira (slana verzija). Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti