Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: školjke na buzaru (uspela v nulo ...) za začetek, potem pa:

ribe, kuhan slan krompir, regrat v solati

kosilo_028_595

mamamia

Danes: rizi-bizi, piščančji zrezki na japonski način (ne vem če ma kaj veze z japonci, ampak tak sem dobila recept) in solat...potem pa še kavica, sladoled...pa še kaj se bo našlo...

imag0066_595

Bojanca

Danes smo jedli multiv..multipra..multipopke! Zraven, seveda, skledo regrata

sdc17069-1_595

in da ne pademo v švohost, še jabolčno pitosdc17003_595

lp

mzm

Včeraj smo si dodobra popravili omega3 in se podkrepili z vitamini:

kurja juha, pečen krompir v pečici, fileji postrvi, skleda motovilca.

Danes pa en čuden kosilček in zajtrk ob enem:

suha salama, sir, kumare, šopska solata in kruh, zraven pa obilo krohota in čudenja nad čudno čudnim nedeljskim kosilom.

Ampak preživeli smo

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 10. 2011 17:32

Sobota: zapečena cvetača, faširci, solata

slike_389_595

Nedelja;goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, pohane rokice, korenček, hren, solata za sladico pa jabolčna pita

slike_390_595

arima

Petek: zelenjavna enolončnica, opečeni kruhki s fižolom, regrat z jajci. Sobota: čevapčiči, solata iz čičerike, domač bananin sladolet. Nedelja: koromačeva rižota, pečen piščanec, regrat s krompirjem. Ponedeljek: mineštra, zdrobov narastek s skuto in jagodičjem. breskva

Danes:

img_0103_595

ežoj
Pri nas pa zadnje dni samo še po diši ....v petek se mi je malo mudilo in sem se znašla s pašto; polnozrnati metuljčki z omako iz suhega paradižnika, rdeče paprike, graha in repkov kozic, zraven pa motovilec v solati. Včeraj sva z mojim pohajkovala po obali, po 20km pešačenja se je prav prileglo pozno kosilo v ribji kantini; on panirane kalamare s tatarsko jaz pa polnjene v pečici s krompirjem, da ne bi zmanjkalo moči do avta pa še vsak po dve kepici najboljšega sladoleda . Danes pa spet dišave po morju (no ja, za sosede nisem prepričana, da so jim všeč ); škampi na buzaro in krpmpir iz pečice z mediteranskimi začimbami ter seveda velika skleda solate Ninja24

Danes: juha z ribano kašo, pečenka in pečen krompir ter solata.

Jannaa
pri nas včeraj & danes treba ostanke pojest: musaka, regrat s krompirjem, jagode beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti