Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

A si se na Gorenjsko preselila, da imaš tako skromne porcije regrata? Al je to sam za pokazat? No, tud za goflo zapret bi blo dost Ognjič
Danes na sporedu goveji zrezki v naravni omaki, valoviti rezanci z drobtinami in velika skleda zelene solate z radičem. Danes kuham tudi za sinova, ki prideta na kosilo(malico). franciska
kosil:krvavice,zelje z ocvirki in krompir sladica; včerajšna borovničeva rolada, medeni polžki Če komu ne bo dovolj ,pa še kak kos sveže pečenega kruha! nejčica
Danes bo kar doma narejena pizza NaturensGalleri

PONEDELJEK:

Rižota, solata, rikola, matovilec:

picture_4388_290picture_4386_290_01

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 21. 2011 16:06

Ognjič je napisal/a:
A si se na Gorenjsko preselila, da imaš tako skromne porcije regrata? Al je to sam za pokazat?
No, tud za goflo zapret bi blo dost

Ognjič

Če bi hotela tvojo zapret, bi nucala cel vešpisker regrata!!!!

lp

P.s. ker je danes prvi pomladni dan, se poslavljamo od zime z joto (slikce pa ne bo, bo spet Ognjička kaj komentirala .

lp

cervus
Pri nas danes žrebičkovi zrezki v omaki, zelenjavni riž, regrat z jajci.
pri nas danes: svedrčki s satarašem in piščančjim mesom, motovilec beva
Vsaj vem, kdo mi je sunil vešlonc, pa najbrž še rifel desko zraven . Oprostite vsi sodelujoči tukaj, ker smetim...mi smo bolj na jugu, pa luna seka z dvodnevno zamudo Ognjič

So bolj na jugu, pa so fini, da kar seka - vešlonc, pa kaj še! Rifl deska - olala, riflmašina se reče!!!!

lp

P.s. Oprostite, ker smetim - smo na sredini kure, pa je luna šele sedaj prikukala pod perutnice.

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti