Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dobrojedka je napisal/a:
Mišzmoke, kje ste staknili cikorijo? Jaz že en mesec hrepenim po njej.

Dobrojedka

Ojej, s kje pa si? Pri nas, na Primorskem, jo imajo v "zelenjavi" ali na trgu, če pa zmanjka, je Italija blizu, tam jo pa res vedno dobim. Jutri bo lep, topel dan za izlet

lp

mzm

Včeraj: Ostanki iz zmrzovalnika plus.

Danes: Solata za predjed, potem piščančja saltimbocca, orzo v limoninovo-žajbljevi omakici, šparglji, popečeni na maslu. Vino blanco  in kisla, za desert.

saltimbocca_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05. 2011 16:44
Danes bolj lahko kosilo, bruskete s paradižnikom in mocarelo, solata s tuno. Zvečer z družbo kuhamo carbonara testenine Saša
Danes: Tortilje in motovilec Včeraj: Svež losos + brokoli + korenček + solata geesix

Danes:

img_8294_595Uganite katera jedilnica.

ežoj

O, kakšna idila je bila pri ežoju , mi pa "tmurno" vreme za pošiškat!

Danes imamo spet "vijoli" mineštro, na oko zelo podobno fotografiji na strani 1519, brskanje po hladilniku za ostanki sira in oliv, skleda cikorije v solati in pomaranče, še vedno.

lp

mzm
Danes: pečene polnjene paprike in zelena solata breskva

Fižolova juha in čokoladne palačinke.

palacinke_290

Jannaa
pri nas danes: čarobni kruhki z domačim kebabom (ala Ninja24-)in solata, za sladico - jogurtova bomba beva
Včeraj: na pol prerezan krompir s kumino pečen v pečici, endivja Danes; za močnejšo polovico bolj močna izvedba testenin.....metuljčki a la carbonara, zame pa polnozrnati metuljčki s tuno, rdeč radič v solati Jutri: gobova juha s krompirjem, recikliran paneton a la me ( po plasteh zložene rezine panetona navlažene z rumom ter prelite s temno čokoladi in vanilijeve kreme z burbon vanilijo) Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti