Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sardelce in motovilec.
Včeraj ostanki nedeljske goveje juhe, govedina iz juhe in tenstan krompir. Zraven pa motovilec.

Vilma
katti je napisal/a:

marec je napisal/a:
Jutri lazanja z tuno in rakci, rdeč radič v solati.

marec

Kako jo pripraviš, kaj posebnega?

katti
Testenine skuham, nato pa rakce in tuno na kokosovi maščobi , nato dodam nasekljan česen, peteršilj, posolim, popopram, dodam začimbe za ribe in pražim5 minut, nato zalijem z belim vinom. V posodici vtepem 2 jajčka 1 kislo smetano in mleko po potrebi, dodam še nariban parmezan( moja mlečna mešanica). ribjo mešanico stresem v posodo dodam pasiran paradižnik valfrutta, še malo popram in dodam vegeto mediteran. Nato začnem z zlaganjem- na pomaščen pekač( kokosova mast) zlagam testenine nadev po nadevu posipam parmezan in polijem z mlečno mešanico, nato nadaljujem vse do vrha. Na vrhu so vedno testenine, nanje naribam mozarello in polijem z mlečno mešanico nato pa v pečico( ventilatorsko) za 20 min na 200 stopinj. Odlična je, jaz uporabljam meso rakovih repkov- tiste oranžne palčke. marec
Jutri piščančja obara z rženimi žličniki! Za večerjo kaki in jabolka marec

No pri nas je pa danes bila piščančja obara z žličnikiajmoht_z_zllicniki_595

in ob popoldanski  janeževi upognjenci

janezevi_upognjenci_200

Jannaa

SREDA:

Goveja juha; svinjska pečenka, kruhova rolada, rdeča pesa; sirna pita; boemi: (obiski odšli)

picture_3882_595picture_3885_290picture_3880_290

Pozdravček!

Danes je zbolel sin in si je zaželel goveje juhe z rezanci, pomfrit in pariški zrezek, rdečo peso. Za nas pa še študiram???? Sem se že odločila: gobovo juha, pariške zrezki, domač pomfrit iz pečice in šobska solata. Jutri pa fižolovo juho in slivove cmoke. Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15.dec 2010 14:38

sam_0705_595sam_0700_595

Kisla repa, pire krompir, pečenice,spekli smo pa tudi hlebec kruha.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 15.dec 2010 14:08
MMM, kako odlično izgleda tale kruh....

Danes kislo zelje s krvavico ( je mi se tudi repa, pečenica pasulj, klobase, prebranec, pečena sv.rebra, rib že dolg nisem jedel, segediner,........sploh ne vem kdaj bo vse prišlo na vrsto ):

Predvčeraj sem naredil eno kontrolko dober, pa se odločim, da se mal nagradim in posladkam. Spečem en majhen pekač baklav ( 8 kom ):

Tako mejhnega pekača še nisem uporabil za baklave, pa so mal zgoraj zasmojene ( sam ena rezina vlečenega testa, vrhnja, ostalo je OK, pa itak Erika ne bi jedla, hujša.

ežoj

Shoot! Jaz bi dejansko tudi en košček krvavice s kislim zeljem, ker je tako mrzlo, da bi se res pilegla.

EŽOJ! Lepo te prosim, naredi že enkrat tale nesrečni FUDGE in objavi recept. Pliiiiizzzzz.

Vsake toliko časa mi kdo pošlje prav prisrčno sporočilo in prosi za recept. Jaz pa s tem res nimam izkušenj. Saj veš, kako ljubezen nosim v srcu do te zadeve.

Gracias. Med babysittingom in pripravljanjem testa za piškote imam komaj kaj časa za kuhanje.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti