Danes sardelce in motovilec.
Včeraj ostanki nedeljske goveje juhe, govedina iz juhe in tenstan krompir. Zraven pa motovilec.

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Danes sardelce in motovilec.
Včeraj ostanki nedeljske goveje juhe, govedina iz juhe in tenstan krompir. Zraven pa motovilec.
| katti je napisal/a: | ||
Kako jo pripraviš, kaj posebnega? |
No pri nas je pa danes bila piščančja obara z žličniki
in ob popoldanski
janeževi upognjenci

SREDA:
Goveja juha; svinjska pečenka, kruhova rolada, rdeča pesa; sirna pita; boemi: (obiski odšli)

Pozdravček!

Kisla repa, pire krompir, pečenice,spekli smo pa tudi hlebec kruha.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 15.dec 2010 14:08Danes kislo zelje s krvavico ( je mi se tudi repa, pečenica pasulj, klobase, prebranec, pečena sv.rebra, rib že dolg nisem jedel, segediner,........sploh ne vem kdaj bo vse prišlo na vrsto ):

Predvčeraj sem naredil eno kontrolko dober, pa se odločim, da se mal nagradim in posladkam. Spečem en majhen pekač baklav ( 8 kom ):

Tako mejhnega pekača še nisem uporabil za baklave, pa so mal zgoraj zasmojene ( sam ena rezina vlečenega testa, vrhnja, ostalo je OK, pa itak Erika ne bi jedla, hujša.
ežojShoot! Jaz bi dejansko tudi en košček krvavice s kislim zeljem, ker je tako mrzlo, da bi se res pilegla.
EŽOJ! Lepo te prosim, naredi že enkrat tale nesrečni FUDGE in objavi recept. Pliiiiizzzzz. ![]()
Vsake toliko časa mi kdo pošlje prav prisrčno sporočilo in prosi za recept. Jaz pa s tem res nimam izkušenj. Saj veš, kako ljubezen
nosim v srcu do te zadeve. ![]()
![]()
![]()
Gracias. Med babysittingom in pripravljanjem testa za piškote imam komaj kaj časa za kuhanje. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Pirin kruh s semeni