Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja, daj razloži malo ta svoj meni, ne predstavljam si teh polpet, zdi se pa dobra ideja, ki bi pogosto prišla prav in je zame nekaj novega.

Vikica, skuhaš malo bolj gosto rižoto po okusu, samo velikih koščkov zelenjave ali mesa naj ne bo v njej. Potem ohladiš, narediš polpete, (najboljši so, če him dodaš koščke česnovega Boursin sirčka) ter spaniraš v jajcu in mešanici parmezana in drobtin (jaz uporabim panko oz. japonske). Pečeš v pečici na približno 180 stopinjah  približno 15 do 20 minut . Na koncu, da dobijo malo več barve, prižgeš samo zgornje grelce in vmes enkrat obrneš.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24.nov 2010 13:19

Danes:

- scvrla (stopila) ocvirke, da pa ne mečemo nič stran, smo  tisto kastrolo, kjer je bilo še veliko zaklada, očistili s krompirjem v koščlih

- skleda zelene solate s čemažem

- L-bone

Posladek: lepo vreme (vsaj v LJ)

japaja

SREDA:

Pečeno piščančje bedro, krompir ter "štrucar" solata:

picture_3778_290picture_3776_290

Pozdravček!

Danes: kuhana šunka, leča v solati, za posladek pa štrudelj od včeraj. lp irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 14:11
danes: makaronflajš, endivija in radič, za posladek pa http://www.kulinarika.net/recepti/14415/sladice/zavitek beva

Še vedno kuha mož. Danes je naredil v pečici pečeno papriko nafilano s faširanim mesom in sirom, zraven pa špagete, da je porabil meso, kar ga je ostalo od file, pesa v solati. Sliko sem pa grdo naredila, je rekel .

cik_3_290

Nena

@Atina: ti si pa mejčken žleht!

@irenakr: a si lečo sama kuhala ali je iz konzerve?

Pri meni danes dušeno zelje s testeninami:img_7664_595Pa spet tiste tablete vsepovsod puščajo, sploh ne vem od katere so.

Bom mogel nabavit mal zalog, neki se šušlja o koncu sveta, pa, da bom mal pripravljen ( mal makaronov, ribe, vina............. ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 24.nov 2010 17:41
Nevem zakaj, vendar imam hud odpor do konzerv, tako da jih sploh ne uporabljam in vse kuham na klasičen način (pasulj, rjavi fižol, leča...). Sem pač malo staromodna, kaj čem, hahaa. lp irenakr

polnozrnate_porpolnozrnate_mesom_solatapitke

Polnozrnati rezanci s porom zame, za mojega s faširanim mesom, zame pirina solata z feto, mešana solata in hmhm.. rečmo mini pite z jabolki

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti