Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

, tudi meni ne bi škodilo, rrr,...nevidženo, prej je bilo, zdaj so pa tiskarski škrati pojedli, je že bilo tako dobro!

p.s.: sem ugotovila, kaj se je zgodilo, v hudi delovni vnemi sem zbrisala fotografije iz "ta velikega glaža", pa je izginilo povsod. Bom kar pustila, morda bo komu v poduk.

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 21.nov 2010 20:13

juha,ocvrti mleti zrezki,krompir z ocvirki,endivja

Iva
stephanie pečenka, pire krompir, zelenjavna priloga, pire krompir, zelena solata. Za sladico pa pečena jabolka, nadevana z mletimi orehi, sladkorjem in medom. Sem bila skeptična glede preliva iz vanilijevega pudinga, vendar se je na koncu izkazal za naj, najboljšega. Je rekla hčerka, da bomo odslej vsako 4. nedeljo v mesecu jedli takšna jabolka za sladico. kleo

petek: file soma in pečen krompir, radič

sobota: puranovo-bučna mineštra ob 11.30 (za otroke), popoldan pa osmica za tavelike: pršut, sir v olju, suhi ocvirki, klobase, prata, krompir, zelje, repa in za sladico orehovi štruklji. Poplaknjeno s črnim domačim.

nedelja: pečene fafle, riž z grahom in korenčkom, radič 

lp

kuharica Mici

sdc10319_200 ..

so majhne, danes sem že preveč prostora porabila, 

se opravičujem .

sdc10330_200

mzm

Nedelja: goveja juha z rezanci, pohan zajček, pražen krompir, nakockane dušene čajote, endivija

Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, njoki/kruhovi cmoki, srbska solata

Petya

kuharica Mici je napisal/a:

pečene fafle

lp

kuharica Mici

Kaj pa so fafle??? Pri nas fafle pomenijo usta, v smislu: Dej, zapri že faflo!

lp

cervus

elaphus je napisal/a:

kuharica Mici je napisal/a:

pečene fafle

lp

kuharica Mici

Kaj pa so fafle??? Pri nas fafle pomenijo usta, v smislu: Dej, zapri že faflo!

lp

cervus

Elči, boš razumela, če ti povem, da so to repetauke.

Jao, upam, da se še prav spomnim.

Vanja
Nedelja: mehiška rižota, mešana solata breskva
No drage "kulinarke" iz zahodnega dela Slovenije, le pojasnite nam štajerkam in ostalim nevednim kaj so to "fafle" in "repetauke"

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti